Close
Faqja 316 prej 323 FillimFillim ... 216266306314315316317318 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,151 deri 3,160 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

Si mund te heq viruset

Ne nje flesh qe perdor folderat kane marre prapashtesen EXE, me antivirusin qe kam ne perdorim (Avast) nuk mund ti rikuperoje. Aty kam informacion dhe nuk dua ti fshij. Si mundem ti kthej folderat ne gjendje normale. Ju faleminderit

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mimik, vepro sipas menyres qe do te te them une ne menyre qe mos fshish dokumentet qe te duhen. Folderat .exe jane virus, materiali yt ndodhet po ne ato foldera, por te cilet jane pa prapashtesen Exe dhe jane bere Hidden.

Tani vepro ekzaktesisht keshtu: Nqs ke kompjuter me Windows XP:

1: Hap Flash
    2: Shko lart te rrjeshti i komandave ku lexon Tools
    3: Pasi te kesh klikuar ne Tools do te hapet nje rrjesht me 4 komanda. zgjidh te fundit, FOLDER OPTIONS
    4: Do te te hapet nje dritare e re, me disa komanda, ku duhet te klikosh mbi View.
    5: Pasi te kesh klikuar View do te hapet nje pamje e re. Aty do lexosh diku "Hiden Files and Folders", me nje shenje te verdhe ne forme folderi perpara. Pak me poshte, do te selektosh ate ku lexon: Show hidden files and folders si dhe te deselektosh, pra te heqesh ate shenjen jeshile aty ku lexon: "Hide extensions for known files type" si dhe "Hide protected operating system files (Recommendet".

6: Pasi te kesh bere keto, do te te shfaqen folderat e tu te vertete, por do te te shfaqen si hije. Atehere, fshij gjith folderat qe i ke me prapashtesen .EXE dhe pastaj ndiq kte rruge per te bere folderat e tu qe ti shohesh normalisht:

a- Kliko me te djathte te mouse mbi 1 folder tendin qe eshte si hije
    b- Tek rrjeshti i komandave qe do te hapen, kliko ne fund fare tek Properties
    c- Tek dritarja qe do te hapet, do shikosh ne fund fare nje kuti te vogel qe lexon Hiden dhe qe duhet te jet e bere chek, dmth me nje shenje jeshile. Klikoje ate qe ti heqesh ate shenjen jeshile, jepi Apply, pastaj Ok dhe folderi do te te rikthehet normal. Keshtu vepro me te gjith folderat pastaj.
    Nese ajo shenja nuk hiqet, dmth eshte ngjyre gri, atehere e mira eshte te hapesh folderin, dhe ato qe jane brenda folderi ti kopjosh dhe ti hedhesh ne kompjuterin tend.

Pasi ti kesh bere keto, mire ben ti ruash njehere dokumentat qe te duhen ne kompjuter, dhe ti besh flash diskut nje format, duke klikuar me te djathten mbi te dhe pastaj duke klikuar mbi komanden format.

KUJDES: Kur i jep format, fshihet cdo informacion, prandaj ben mire ti ruash njehere ne kompjuter.

Pastaj i ben nje skanim te gjith informacionit qe ke ruajtur nga flashi ne kompjuter dhe i rikthen serish ne flash.

Shpresoj te kem qene i qarte
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    hic e kam provu n`shum sende , nuk le me e hap asnje program, asgje sle te hapen e kam pas dhe une kete problem, as WORD e as EXCEL smund ta hapesh e le me tjera gjera.

Une e kam provu me System Restore e kam kthyer 1 muaj prapa edhe me ben pa problem. Provo dhe ti ndoshta ke sukses.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197
    Faleminderit, e zgjidha problemin

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Me behet qejfi dhe shpresoj qe te kete qene ndihme e vlefshme.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD Lexo Postimin
    hic e kam provu n`shum sende , nuk le me e hap asnje program, asgje sle te hapen e kam pas dhe une kete problem, as WORD e as EXCEL smund ta hapesh e le me tjera gjera.

Une e kam provu me System Restore e kam kthyer 1 muaj prapa edhe me ben pa problem. Provo dhe ti ndoshta ke sukses.
    Ka trojan ... zakonisht trojanet i bllokojne edhe system restoret =)
    provo me anti malware bytes [beje update] 1 full scan & restart....
    pac fat

// Dj PiRoMaN
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Dj_PiRoMaN Lexo Postimin
    Ka trojan ... zakonisht trojanet i bllokojne edhe system restoret =)
    provo me anti malware bytes [beje update] 1 full scan & restart....
    pac fat

// Dj PiRoMaN
    Mund ta bėsh se para disa ditėsh e hėngra kėtė virus. System restore zakonisht rri nė njė Hard Drive tė vecuar, mė saktė particion tjetėr. Un e kreva pa problem.

Eshtė a pamundur ta rregullosh kompjutrin nga ky trojan i fėlliqtė pa riformatim, qė shumica e System Restore e lejon.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

MS removal tool (problem)

me esht shfqur ky program MS removal tool si te ndizet pc me hapet kjo dhe me bllokohet ter pc si mund ta uninstaloj ose ta fshij krejt se nuk me len te hyj askun ose qka esht kjo a mund te me tregoj ndokush

Faleminderit Per pergjigjjet tuaja

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •