Kasperi eshte top best, por duhet te kesh PC qe ta perballoje dhe te mos rendohet nga tonelatat qe peshon kasperi
Kasperi eshte top best, por duhet te kesh PC qe ta perballoje dhe te mos rendohet nga tonelatat qe peshon kasperi
Revolution 1848
kam kete problem me lap top Mini Hp
generic host proces for win32
sdi si ta regulloj se per progame jam tap topi
por i ndjek mire se cme thon te tjeret
RROFTE SHQIPERIA
plz na ndimoni mer se ngela tu be restart p/c qe te punoj
RROFTE SHQIPERIA
Pershendetje te gjithve....Kam nje salla interneti ku jane 23 kompt ne nje rrjet para disa ditesh moren nje virus..qe pasi e merr kompt pas disa oresh fiket edhe nuk ndizet me..bera formatim njerin pastaj i klonova te gjithe..virusi u hoq por jo per shume kohe pasi pas 3 oresh formatim e moren prap///u detyrova dhe i formatova nje e nga nje dje...virusi u duk sikur iku...Por me ti ndezur sot ne mengjes e kishin perseri...cfar me sugjeroni te bej..???po bashkangjis edhe nje foto...Shpresoj te me jepni nje zgjidhje..Faleminderit..!
![]()
Nuk ėshtė viruj por trojan.
Ja disa hapa qė mund tė tė ndihmojnė nė zgjidhjen e problemit
sė pari shkėpute rrjetin nė tėrėsi dmth hiqe kabllin e rrjetit tek tė gjithė kompjuterėt.
Ndalja e System Restore tek secili kompjuter.
Skanimi i secilit kompjuter veē e veē dhe eleminimi i trojanit.
janė dy programe pak a shumė si kėto
system32UACdfqsytqwwyfllri.dll
system32UACsnbfuyfvmevqlyg.dll
qė duhet fshirė
por sė pari nise kompjuterin nė safe mode dhe pastaj aktivizo pamjen e skedarėve tė fshehur dhe tani i gjen dhe i fshin.
pėr mė tepėr info shiko
http://www.fasterpccleanclean.com/remove-olmarik-trojan
Formato 1 pc n t gjitha particionet (nqs ke C:\ D:\ etj), pra beji 0, zeroji fare.
Instalo programet q do tek ky kompjuter, dhe m pas klonoje tek t tjeret
Faleminderit..do ta provoj..!
Pasi e ben imazhin tek njeri kompjuter qe do pastrosh duhet te heqesh lanin sepse pas formatimit nese pc qe sapo formatove e ke ne Lan kalon perseri virusi nga komp e tjere dhe te iken mundimi kot. Pas formatimit te KOMP beji format dhe Local disc qe ka komp pervec C dhe pas kesaj bej klonimin tek pc e tjere.
E kam bere kete Dip gjithsesi flm per pergj...
Krijoni Kontakt