Close
Faqja 309 prej 323 FillimFillim ... 209259299307308309310311319 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,081 deri 3,090 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Sipas meje me i miri qe eshte bere ndonjeher eshte Essnetial Antivirus (nga MICROSOFT). Nese windows-i ka genuine ateher ai ipet falas. Behet UPDATE cdo te hene. Une kam studjuar kto 5 muajt e funidit, edhe padyshim mendoj qe i pari eshte ESSNETIAL ANTIVIRUS.

S'pajtohem aspak me ty!

Mendoj qe ja vlen vetem Kaspersky PURE, ndersa AVG e kto tjerat jane shume te thjeshta dhe joefikase.

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362

// Dj PiRoMaN
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin
    Sipas meje me i miri qe eshte bere ndonjeher eshte Essnetial Antivirus (nga MICROSOFT). Nese windows-i ka genuine ateher ai ipet falas. Behet UPDATE cdo te hene. Une kam studjuar kto 5 muajt e funidit, edhe padyshim mendoj qe i pari eshte ESSNETIAL ANTIVIRUS.

S'pajtohem aspak me ty!

Mendoj qe ja vlen vetem Kaspersky PURE, ndersa AVG e kto tjerat jane shume te thjeshta dhe joefikase.
    Dhe ti mendon se Microsoft eshte bere <> .....dhe po i vjen keq per te varferit e po ia fal antivirusin?

Per mua me i miri ngelet NORTON

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nė ditėt e sodit tė gjithė po jan tė mirė! Konkurenca nė treg po i bėn secilit me ja mendu e me bo gjėra tė reja e me mbrojt pc-jat tona!

Cilin ta marrėsh ja vlen :-)

Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Qe te gjithe nje pune bejne... une jam gjetur mire me Kaspersky-n

La vita non si spiega, si VIVE!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin

S'pajtohem aspak me ty!

Une i kam studiuar per nje vite AVG, Avira, Kaspersky Anti-Virus dhe McAfee.
    Avastin e kam provuar para tre vitesh dhe mund te them se secili nga keta kane bere punen sic kerkohet. Kuptohet se kan qene te blere me licens te gjithe.

Kaspersky PURE eshte produkt i ri dhe nga te dhenat qe ofron webfaqja e Kaspersky-t ky eshte mbi cdo antivirus tjeter, madje shume larte.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Dhe ti mendon se Microsoft eshte bere <> .....dhe po i vjen keq per te varferit e po ia fal antivirusin?

Per mua me i miri ngelet NORTON

Jo s'thash se ipet falas. Duhet paguar licenca (GENUINE) e windowsit, me pas mundesh te downladohen komponenta te windowsit.

FlashcRew's Maska e [^DANZEL^]
    Anėtarėsuar
    07-05-2007
    Vendndodhja
    C:\WINDOWS\system32
    Postime
    53
    Mua me pelqen Kaspersky , Por ne fakt Avira esht me i mir per detektimin e viruseve , dhe ne ditet e sotme Hackerat po vuaj shum nga Avira qe po detekton gjitha viruset dhe shum zor po gjejn ndonje menyer per ta tejkaluar ket . Por avira te sjell probleme ne kompjuter nese ti don ta ēinstalosh nga kompjuteri .
    FlashcRew's

Albanian Ethernet Organisation ..!~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2010
    Vendndodhja
    Lipjan
    Postime
    130
    Provoje Avast edhe ke Licenc deri ne vitin 2030 eshte shum efektiv

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •