Close
Faqja 307 prej 323 FillimFillim ... 207257297305306307308309317 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,061 deri 3,070 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Kjo eshte zakonisht indikacion i sistemit te infektuar me virus

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Pajtohem plotesisht me Uken, shiko dhe verifiko ne Task Manager per te gjitha proceset , dhe verifikoj ato te dyshimtat nese nuk e ke te aktivizuar edhe Task Manager ??
    Me respekt,

Valdet Shala

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    I futet friken djalit pa na shpjegu mir se cfar po ndodh..

Arti nese "task manager" te hapet si dritare me ctrl+alt+del dhe jo te gjitha opsionet te shfaqen aty atehere je futur si user me te drejta te kufizuara dhe jo si administrator.

Shpjegohu pak me qart, sistemi operativ eshte i sapoinstaluar, c'far sistemi eshte, cfar antivirusi ke? Une nuk jam ekspert, por kjo eshte rruga qe dikusht te mundet te ndihmoj...

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga morrison Lexo Postimin
    I futet friken djalit pa na shpjegu mir se cfar po ndodh..

Arti nese "task manager" te hapet si dritare me ctrl+alt+del dhe jo te gjitha opsionet te shfaqen aty atehere je futur si user me te drejta te kufizuara dhe jo si administrator.

Shpjegohu pak me qart, sistemi operativ eshte i sapoinstaluar, c'far sistemi eshte, cfar antivirusi ke? Une nuk jam ekspert, por kjo eshte rruga qe dikusht te mundet te ndihmoj...
    task menager nuk hapet me ctrl+alt+del .

esht Microsoft windows XP professional version 2002 , Service pack 3,
    antivirusi esht per momentin NOD32 ,por as antiviruset e tjera nuk jan dal ktu te System Try .

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Duket qe kompjuteri eshte i infektuar.Provo hap dhe azhurno(update) programet antispyware dhe ben skanim dhe pastrim te kompjuerit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Duket qe kompjuteri eshte i infektuar.Provo hap dhe azhurno(update) programet antispyware dhe ben skanim dhe pastrim te kompjuerit.
    Aty eshte dhe problemi, ky lloj infektimi nuk te lejon te instalosh apo te perdoresh ndonje antivirus apo antispyware. Edhe me keq, nuk te lejon as te besh ndryshime ne registry.
    Te njejtin problem kam pasur ne disa PC dhe pas shume mundi dhe kerkimi ne google, zgjidhja e vetme ka mbetur riformatimi.

Nese nuk gaboj Art1 ka pasur edhe me pare kete problem, dyshoj se sistemi qe ai posedon eshte i infektuar, prandaj edhe pas formatimit ka te njejtin problem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 20-01-2011 mė 20:28

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Aty eshte dhe problemi, ky lloj infektimi nuk te lejon te instalosh apo te perdoresh ndonje antivirus apo antispyware. Edhe me keq, nuk te lejon as te besh ndryshime ne registry.
    Te njejtin problem kam pasur ne disa PC dhe pas shume mundi dhe kerkimi ne google, zgjidhja e vetme ka mbetur riformatimi.

Nese nuk gaboj Art1 ka pasur edhe me pare kete problem, dyshoj se sistemi qe ai posedon eshte i infektuar, prandaj edhe pas formatimit ka te njejtin problem.
    ashtu eshte , nuk mund as te instaloi antiviruse tjera ose Ccleaner (sepse stupat e tyre mi shlyen vet) ,

ndoshta eshte vet sistemi i infektuar sepse e kam pas ket problem edhe me heret

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    ok , zgjidhje e vetme qenka Formatizimi,

Kjo tem le te mbyllet tani

i/e regjistruar Maska e Edipluspg
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Vendndodhja
    nen qiell
    Postime
    89

Sa eshte i besueshem virustotal.com

Doja te dija mendimin tuaj se sa mund ti besohet keti websiti www.virustotal.com ?.......Une pardor si antivirus kaspersky internet security 2010 e kam te licensuar dhe ben update reegullisht.....nuk kam patur ndonje problem me viruset.
    Kur shkarkoj ndonje program e skanoj me kaspersky dhe kur kane viruse i gjen kaspersky por i skanoj dhe me virustotal dhe aty me del qe kane viruse te tjere qe kaspersky nuk i gjen dhe per kete doja te dija mendimin tuaj se sa mund ti besohet ketij siti ??

Respekte..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Virustotal.com ka AV shume por me versione te vjetra, nese nuk gaboj KAV ne virustotal eshte versioni 5.0, mendoj qe edhe kjo ndikon ne detektimin e virusave nga virustotal.com

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •