Kjo eshte zakonisht indikacion i sistemit te infektuar me virus
Kjo eshte zakonisht indikacion i sistemit te infektuar me virus
Pajtohem plotesisht me Uken, shiko dhe verifiko ne Task Manager per te gjitha proceset , dhe verifikoj ato te dyshimtat nese nuk e ke te aktivizuar edhe Task Manager ??
Me respekt,
Valdet Shala
I futet friken djalit pa na shpjegu mir se cfar po ndodh..![]()
Arti nese "task manager" te hapet si dritare me ctrl+alt+del dhe jo te gjitha opsionet te shfaqen aty atehere je futur si user me te drejta te kufizuara dhe jo si administrator.
Shpjegohu pak me qart, sistemi operativ eshte i sapoinstaluar, c'far sistemi eshte, cfar antivirusi ke? Une nuk jam ekspert, por kjo eshte rruga qe dikusht te mundet te ndihmoj...
Duket qe kompjuteri eshte i infektuar.Provo hap dhe azhurno(update) programet antispyware dhe ben skanim dhe pastrim te kompjuerit.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Aty eshte dhe problemi, ky lloj infektimi nuk te lejon te instalosh apo te perdoresh ndonje antivirus apo antispyware. Edhe me keq, nuk te lejon as te besh ndryshime ne registry.
Te njejtin problem kam pasur ne disa PC dhe pas shume mundi dhe kerkimi ne google, zgjidhja e vetme ka mbetur riformatimi.
Nese nuk gaboj Art1 ka pasur edhe me pare kete problem, dyshoj se sistemi qe ai posedon eshte i infektuar, prandaj edhe pas formatimit ka te njejtin problem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 20-01-2011 mė 20:28
ok , zgjidhje e vetme qenka Formatizimi,
Kjo tem le te mbyllet tani
Doja te dija mendimin tuaj se sa mund ti besohet keti websiti www.virustotal.com ?.......Une pardor si antivirus kaspersky internet security 2010 e kam te licensuar dhe ben update reegullisht.....nuk kam patur ndonje problem me viruset.
Kur shkarkoj ndonje program e skanoj me kaspersky dhe kur kane viruse i gjen kaspersky por i skanoj dhe me virustotal dhe aty me del qe kane viruse te tjere qe kaspersky nuk i gjen dhe per kete doja te dija mendimin tuaj se sa mund ti besohet ketij siti ??
Respekte..
Virustotal.com ka AV shume por me versione te vjetra, nese nuk gaboj KAV ne virustotal eshte versioni 5.0, mendoj qe edhe kjo ndikon ne detektimin e virusave nga virustotal.com
Krijoni Kontakt