Close
Faqja 305 prej 323 FillimFillim ... 205255295303304305306307315 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,041 deri 3,050 prej 3223
    Per mendimin tim Kaspersky eshte nje nder antiviruset me te mire. Po bej 5 vjet qe perdor Kaspersky dhe per viruse e trojan nuk kam asnje shqetesim. E vetmja gje qe ka ky TANKS eshte se do nje pc te mire. (Procesor te fuqishem dhe RAM). Probleme te tilla ne Update sic keni permendur ju me larte te them te drejten nuk me ka bere asnjehere! G-Data nuk e kam provuar asnjehere, por nese dhe ky ngarkon pc si Kaspersky atehere esht e kot te kalosh tek G-Data
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Norton eshte permiresuar goxha.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Varet se cfare bene me pc. Nese punon ateher te keshilloj nje antivirus me pages pasi eshte i plot. Nese e ke per nevoja personale te keshilloj AVIRA FREE dhe SPYBOT te dyja bashk. Nuk i intereson askujt fotot e tua (kupton cfare dua te them)
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Avira AntiVir Personal
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Une persona perdor Nod32 dhe jam teper i kenaqur, sa per Kaspersky e kam provuar dhe nuk me ka pelqyer nese ndikoje se nuk e kisha me lishenc te rregullt nuk e di por Nod per mua eshte 1-shi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Sigurisht qe me mir dot ishte Kasperksy sepse esht shum me i sakt dhe me i leht per kompjuter kunder G-data, Kasperin mund ta kalon vetem nje Norton Antivirus por ky i fundit kerkon nje performanc shum te mire ne kompjuter
    kurse kur thua per updatet qe ben shpesh kasperi un mendoj bash kjo te thot se sa ta shpejt jan ne freskimin e Antivirusit.
    Updatet nuk zgjasin edhe me ore por tek ti mund te jet tjeter kah problemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Para disa viteve kam perdorur Kaspersky nga versioni 5.0 deri ne 7.0, dhe kam qene i kenaqur mirpo shkaku i licencave dhe duhej qe pas gati cdo update hynte licenca ne 'black listed', dhe mepastaj kam kaluar ne Free Edition AV Avira dhe qe jame shume i kenaqur edhe ne RAM memorjen qe konsumon edhe ne detektimin e virusave etj etj
    Te rekomandoj te provosh Avira, e tash ty te mbetet te vendosesh !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Per mendimin tim Kaspersky eshte nje nder antiviruset me te mire. Po bej 5 vjet qe perdor Kaspersky dhe per viruse e trojan nuk kam asnje shqetesim. E vetmja gje qe ka ky TANKS eshte se do nje pc te mire. (Procesor te fuqishem dhe RAM). Probleme te tilla ne Update sic keni permendur ju me larte te them te drejten nuk me ka bere asnjehere! G-Data nuk e kam provuar asnjehere, por nese dhe ky ngarkon pc si Kaspersky atehere esht e kot te kalosh tek G-Data
    Jam plotesisht dakord me ty..Kaspersky eshte nga me te miret.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Kaspersky is the best...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Mua me del nje mesazh kur hedh materiale nga PC ne Flash. Cannot copy. The path is too deep. Dhe behet fjale per flash 2 giga dhe materiali eshte nje dosje me 10 materiale wordi. patjeter qe eshte virus . Nuk e di ne e keni hasur dhe ju.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •