ku me marr regestryeditor ?
pc siq duket spaska mbase nuk hyn ne te kur provoj ne run>regedit
ku me marr regestryeditor ?
pc siq duket spaska mbase nuk hyn ne te kur provoj ne run>regedit
Po mundesh!
Nese nuk arrini ta beni kete me TuneUp apo ndonje tjeter Registryeditor atehere nje zgjidhje tjeter do te ishte kjo:
Shkarko nga linku me poshte skriptin dhe ruaje diku ne PC, pastaj kliko dy here mbi te (regtools) , pastaj kliko "Run". Ne dritaren qe do te hapet do te njoftoheni nese Registry Editing Tool eshte aktivizuar apo jo. Ne fund duhet te ristartoni PC-ne.
http://www.dougknox.com/security/scripts/regtools.vbs
hi,
nji miku im po me kerkonte ta ndihmoja, se kur hap internet explorerin i del, Internet explorer hacked by godzilla
Nuk ka antivirus dhe windosin e ka palicense.
une i thashe, te bente backup, fileve qe ka dhe ti bente formatim pc dhe te riintalonte prape programet.
ndonji ndihme?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Kam disa probleme ne kommpjuter :
1. Nuk me hapet TASKMENAGER
2. Nuk hapet asnje komand nga RUN
3. Qdo setup si CCLEANER apo lloj antiviusesh qe downloadoi nga neti (pasi qe i downloadoi) shlyhen
4. Nje antivirus (avg) e kam instaluar nga CD por nuk hapet ne pjesen e djatht te taskbar ( apo SYSTEM TRY)
a jan kto nga Sistemi operativ?
kush mund te me ndihmoi
Provo njeher Malwarebytes se mos eshte ndonje malware ce ti ka shfaqur keto probleme
e kam skenuar me antimalvare por e njejtta
ndoshta eshte problemi te UPDATE e windowsitt ? si kam bere qe nje koh
Te duhet te fikesh kompjuterin.E ndez dhe mban shtyp F8 per tu fut ne Safe mode.
Te opsionet e bootit zgjedh dhe klik ne Safe mode with networking.
Pasi futesh ne safe mode me networking shkon ne program files dhe hap antivirusin
Klik ne update buton.Pas azhurnimit klik ne skan dhe i ben skanim dhe pastrim te plote.Nqs pas pastrimit antivirusi te kerkon te fikesh kompjuterin dhe ndezesh prape (ristart) klik ne NO buton.
Hap programet antispyware si Malwarebytes dhe SuperAntispyware
klikon ne Updates buton dhe i azhurnon.Pastaj skanim dhe pastrim.
Ne perfundim ristart kompjuterin ne normal mode.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt