Close
Faqja 27 prej 323 FillimFillim ... 1725262728293777127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 3223
    mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    atehere po e tregoj proceduren gjate hapni My Computer dhe shkoni tek C: -> Windows -> System32 -> drivers -> etc
    klikoni me butonin e djathte te mouesit dhe zgjidhni properties
    tek tabela qe do hapet kontrolloni nqs eshte e zgjedhur diku nga fundi nje kuti qe ka afer tekstin Read Only nqs po ath hiqeni ate zgjedhje duke i klikuar siper dhe shtypni ok

pastaj
    klikoni dy here siper filet hosts
    do ju dali nje tabele se me cfare programi doni te hapni kete file
    zgjidhni nga tabela e programeve notepad ose wordpad
    dhe pasi te hapet ne menun Edit zgjidhni select all dhe shtypni butonin delete ne tastiere
    pastaj vetem shkruani rrjeshtin
    127.0.0.1 localhost
    mbylleni notepadin te butoni X siper djathtas
    do te pyeteni nqs doni te ruani ndryshimet e bera, zgjidhni po
    dhe gjithcka u krye

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Postime
    25

Lsass.exe

Pershendetje desha te dija sepse kam nje komp i cili ka prob me LSASS.EXE pra cdo 60 sec komp me fiket sa here futem ne internet, ndersa kur punoj ne komp edhe nuk jam lidhur ne internet nuk kam prob fare. Puna eshte se une kam mare edhe patch e windows edhe fix si te symantec edhe te mcaffe per SASSER edhe per BLASTER por ne komp nuk kane gjetur asgje pasi e kam skanuar, edhe kur e formatoj pc nga fillimi prape ky prob nuk zhduket.

Nqs keni ndonje ide ose ju ka ndodhur edhe ju nje gje e tille ju lutem me shkruani se cfare duhet te bej per ta hequr kete prob nga kompjuteri im.

FALEMINDERIT

Dani
    Anėtarėsuar
    10-11-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    95
    ketu mundesh me marr programe te vogla per fshirjen e sasserit
    nga Symantec
    http://securityresponse.symantec.com...r/FxSasser.exe eshte i vogel 150kb ky duhet me ta hjek

Nė qoft se e ke formatu diskun veshtir te jet mbetur apo ndoshta e ki ne particionin logjik edhe ai instalohet prap pas formatit te diskut primar dhe intalimit Windowsit.
    www.WeAreTheBest.„€$

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Postime
    25
    DANI flm per pergjigjen por une sic kam shkruar edhe me lart kam mare te gjitha fixet qe ka si symantec edhe mcafee por kur i kam bere scan komp tim ai nuk ka kapur gje. kjo eshte gjeja qe me cudit me shume edhe hdd mbasi e kam bere format ky prob vazhdon te mbetet akoma. eshte e verete qe hdd e kam te ndare ne 5 particione por edhe kur i kam bere skan edhe atyre nuk me ka nxjere gje.

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Pse nuk kerkon vete ne gjithe diskun per emrat e skedareve qe perdoren nga keta viruse (aktivo me pare afishimin e skedarve te fshehur dhe sistem)?

Para se te fiket kompjuteri, te afishon ndonje mesazh?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Eno, bėn mirė tė instalosh njė antivirus tė plotė nė kompjuter, jo vetėm ata qė shikojnė pėr njė virus tė caktuar. Nėse pėrdor Windows XP, tė kėshilloj tė marrėsh Norton. E gjen nė google. Bėj azhurnimin (live update) dhe pastaj kontrolloje tė gjithė kompjuterin pėr viruse, mundėsisht nė safe mode.

Windows Update gjithashtu pastron viruset me tė rrezikshėm, prandaj shko tek www.windowsupdate.com dhe instalo tė gjitha arnimet qė rekomandon microsoft.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Postime
    25
    EDI te gjitha keto gjera qe me ke keshilluar te bej une i kam bere po prape kam pasur probleme prandaj nuk po e kuptoj se ku qendron prob.

Megjithate faleminderit per pergjigjen.

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    NORTON 2004 me i miri , por duhet te kesh te pakten komputer te mire se te ngadaleso procesin se punojne shume funksione ne background .
    I dorezuar me ne fund

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga Lorencone
    NORTON 2004 me i miri , por duhet te kesh te pakten komputer te mire se te ngadaleso procesin se punojne shume funksione ne background .
    Provo 2005 eshte gati 2-fish me i shpejte...

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Une per veten time perdor McAfee 9 - eshte fantastik fare.
    bashkimi sjell fitore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •