Close
Faqja 269 prej 323 FillimFillim ... 169219259267268269270271279319 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,681 deri 2,690 prej 3223

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    The Pathfinder dhe unikali te dy kto adresa qe shkruat ketu duken me shum se te infektuara, nese ju jeni me plot viruse nuk esht mir ti shkepni ato publikisht ne forume . ja nje adres me keys sa te doni per nod (h@@p://nod32-key-serial.blogspot.com/) dhe gjithashtu per unikali perdor nod esht shum me efektiv se qdo antivirus qe esht free gjtihashtu instalo edhe antimalwarebytes qe mund ta gjesh free.

pershendetje

aR-my_nD Maska e aR-my_nD
    Anėtarėsuar
    01-08-2009
    Vendndodhja
    Veproj nė njė planet pėr tė jetu nė botėn tjetėr.
    Postime
    131
    pershendetje per te gjithe, kam nje problem me pc ne fakt dy i kam e para eshte se spomatlsni ohet asni antivirus edhe e dyta kur ti shtypi tastet rltc+alt+del nuk ma qet task menagerin dhe ma qet the m ksatenager has beenee disable from your administrator... si ti rregulloj keto probleme ju lutem me ndihmni
    Ēdo gjė, ka njė arsye.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga aR-my_nD Lexo Postimin
    pershendetje per te gjithe, kam nje problem me pc ne fakt dy i kam e para eshte se spomatlsni ohet asni antivirus edhe e dyta kur ti shtypi tastet rltc+alt+del nuk ma qet task menagerin dhe ma qet the m ksatenager has beenee disable from your administrator... si ti rregulloj keto probleme ju lutem me ndihmni
    Pėr te paren je i infektuar shko deri te ky linku dhe mund ta skanosh Online kompjuterin http://www.eset.com/onlinescan/,
    pėr te dytėn kėtu e ke zgjidhjen http://www.forumishqiptar.com/showth...=114268&page=2
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    The Pathfinder dhe unikali te dy kto adresa qe shkruat ketu duken me shum se te infektuara, nese ju jeni me plot viruse nuk esht mir ti shkepni ato publikisht ne forume . ja nje adres me keys sa te doni per nod (h@@p://nod32-key-serial.blogspot.com/) dhe gjithashtu per unikali perdor nod esht shum me efektiv se qdo antivirus qe esht free gjtihashtu instalo edhe antimalwarebytes qe mund ta gjesh free.

pershendetje
    Une per vete perdor Kaspersky!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Postime
    118

Pse me ndodhi kjo me NOD32?

E kam instaluar NOD32 Antivirus 3.0.672 qe disa muaj dhe sot nuk di qfar ndodhi u instalua nje verzion tjeter dhe duket qe eshte nje verzion me i ri por nuk po me duket i mire sikur ai qe kam pasur, ky tani eshte 3.0.695 por nuk po me duket qe po me mbron sikur verzioni i par. Pyetja eshte pse ndodhi qe te instalohet vet pa me pyetur, a mundet me qen i dyshimt diqka apo jo? Verzione te reja ka shum dhe asnjeher nuk me eshte nderruar ky verzion deri sot.

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga mirsadi83 Lexo Postimin
    E kam instaluar NOD32 Antivirus 3.0.672 qe disa muaj dhe sot nuk di qfar ndodhi u instalua nje verzion tjeter dhe duket qe eshte nje verzion me i ri por nuk po me duket i mire sikur ai qe kam pasur, ky tani eshte 3.0.695 por nuk po me duket qe po me mbron sikur verzioni i par. Pyetja eshte pse ndodhi qe te instalohet vet pa me pyetur, a mundet me qen i dyshimt diqka apo jo? Verzione te reja ka shum dhe asnjeher nuk me eshte nderruar ky verzion deri sot.

Nuk ėshtė e mundur tė tė jetė instaluar version i ri i NOD32 automatikisht. Ai versioni qė shikon ti ėshtė thjesht njė update i modulit tė NOD32 tė vjetėr. Versioni i ri i NOD32 ėshtė versioni 4 dhe jo 3.0.695.

Kalofsh mirė.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Nuk ėshtė e mundur tė tė jetė instaluar version i ri i NOD32 automatikisht. Ai versioni qė shikon ti ėshtė thjesht njė update i modulit tė NOD32 tė vjetėr. Versioni i ri i NOD32 ėshtė versioni 4 dhe jo 3.0.695.

Kalofsh mirė.
    Pajtohem Peniel; pasi qe edhe vet qe 1 Vit e disa muaj e kam Versionin Eset Smart Security 3.0.672 dhe nuk ka shansa te Nderrohet versioni vetvetiu.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Une per vete perdor Kaspersky!
    Shume i mire !
    Por problemi im eshte perdorimi i Antivirusit ne PC me parametra te vogla.
    faleminderit !
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Pajtohem Peniel; pasi qe edhe vet qe 1 Vit e disa muaj e kam Versionin Eset Smart Security 3.0.672 dhe nuk ka shansa te Nderrohet versioni vetvetiu.
    Me duhet ta nderroj postimin pasi qe sot me erdhi nje paralajmerim se Nje Komponente e Antivirusit 3.0.695 eshte e mundur dhe dritarja se a DUA TA AZHURNOJ APO JO?? Normal pergjigja ishte jo nga une keshtu qe nuk mund ta di se qka ishte ne pyetje por sigurt Ti ke konfirmuar me YES keshtu qe te eshte nderruar versioni.
    Me respekt,

Valdet Shala

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •