Close
Faqja 268 prej 323 FillimFillim ... 168218258266267268269270278318 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,671 deri 2,680 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2010
    Postime
    17

...Happy

(Problemi u zgjodh) Faleminderit teper antar e ktij forumi kaq te mrrekullueshem qe ma zgjodhet problemin tim me regedit. Ju faleminderit shum shum....

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227

Antivirus per PC me te dhena te vogla.

Pershendetje te gjitheve.
    Jetoj ne nje qytet te vogel, e si kudo ne periferi ka ne perdorim shume PC me te dhena te vogla, si Pentium 3. dhe Pentium 4 me te dhena : Procesor 2.0 - 2.8 GB, Ram memorie 128 - 256 MB, Grafike 32 - 64 MB, etj.
    Deri tani per keto PC kam perdorur Antivirus Nod - 32, por tani ketij i ka mbaruar afati, e tani nuk di seriozisht cfare te perdore.
    Per PC me te dhena te mira perdore AVG 8.5 e 9.0, te cilat po me japin shume rezultat.
    Lutem kush di ndonje zgjidhje te me shkruaj. Aq me mire po me tregoj dhe linkun ku mund ta shkarkoj.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Kjo eshte ne varesi dhe te Sistemi Operativ qe pedor.Si antivirus do te te rekomandoja
    Avira Antivirus Free. Kerkoje ne google dhe te lidh direkt me faqen zyrtare nga ku mund ta downlodosh.

Gjithe te mirat!
    Binary System

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Sistemi Operativ per PC ne fjale kuptohet eshte XP-2.
    Faleminderit
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Avira kam degjuar edhe une qe eshte i lehte por do te te jepja nje keshille per keta lloj PC, sepse me aq RAM sbesj se mund te punojne lehte me nje antivirus te instaluar. Mund te besh kete gje:
    te instalosh nje automatik usb skan me duket se kasperi ka nxjerre nje te ketill dhe me duket se eshte free. Edhe ndonje spyboot sepse kam pershtypjen se jane me te lehte se antiviruset.

P.S: Pastaj ti si inxhinjer ose teknik i qytetit ben mire qe mos i regullosh per mos patur vdekje kompjuterat se do falimentosh ^_^
    have a little faith!!!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Avira eshte i mire,por edhe Eset Smart Security-n do ta keshilloja !

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Avira kam degjuar edhe une qe eshte i lehte por do te te jepja nje keshille per keta lloj PC, sepse me aq RAM sbesj se mund te punojne lehte me nje antivirus te instaluar. Mund te besh kete gje:
    te instalosh nje automatik usb skan me duket se kasperi ka nxjerre nje te ketill dhe me duket se eshte free. Edhe ndonje spyboot sepse kam pershtypjen se jane me te lehte se antiviruset.

P.S: Pastaj ti si inxhinjer ose teknik i qytetit ben mire qe mos i regullosh per mos patur vdekje kompjuterat se do falimentosh ^_^
    Avira eshte i mire dhe nuk i pengon ne pune keta PC, ashtu si AVG, qe i bllokon fare.
    Une duhet me i rregullu mire, te pakten nga kjo ane, se pastaj nuk i "shoh" kurre te dera e servisit.
    Do me besh nder nese me gjen serial, qe te me shtyj me gjate licencen e Nod - 32. Une kam gjete nje per 6 muaj, por u duket shume pak!!!
    Faleminderit.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sot puna eshte te zgjedhesh nje antivir eficient dhe te lehte ne konsum resursesh te sistemit, dhe mua nod32 mi ka dhene te dy rezultatet.
    Po te coj me mp nje zgjidhje te arsyeshme me nod32. Shikoje edhe vendos vete.

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Sot puna eshte te zgjedhesh nje antivir eficient dhe te lehte ne konsum resursesh te sistemit, dhe mua nod32 mi ka dhene te dy rezultatet.
    Po te coj me mp nje zgjidhje te arsyeshme me nod32. Shikoje edhe vendos vete.
    Faleminderit !
    Une po te dergoj ne Mp nje licence deri ne 12.08.2010, por megjithate me duket i shkurter per klientet.

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Force-Intruder !
    Nuk me jepet mundsia te dergoj Mp, pasi e keni penguar, prandaj merre hapur licencen :
    http://www.hhuu.net/

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •