Close
Faqja 264 prej 323 FillimFillim ... 164214254262263264265266274314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,631 deri 2,640 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Thnx Bro ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    une e di se cdo kom. e ka kete iexplore.exe eshte e internet explorer une para nje jave sa e bera kompjuterin format dhe tash e pash se me vjen interesant e hapa internet explorer dhe pastaj Task Manager aty ishte iexplore.exe
    e mbylla internet explorer dhe e hapa task manager nuk ishte aty
    definitivisht eshte e internet explorer

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    une e di se cdo kom. e ka kete iexplore.exe eshte e internet explorer une para nje jave sa e bera kompjuterin format dhe tash e pash se me vjen interesant e hapa internet explorer dhe pastaj Task Manager aty ishte iexplore.exe
    e mbylla internet explorer dhe e hapa task manager nuk ishte aty
    definitivisht eshte e internet explorer
    Gabim je !! Ēdo kompjuter e ka EXPLORER.EXE e jo IEXPLORER,EXE, ky i fundit eshte procesi i InternetExplorer por nese perdor Firefox nuk aktivizohet IEXPLORER.EXE.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Valdet edhe ne Laptop e njejta gje e kam te hapur per momentin Mozilla e hap task manager nuk eshte iexplore.exe e hapa internet explorer dhe e hapa perseri task manager me duel menjehere iexplore.exe nuk e di cka tet them

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Valdet edhe ne Laptop e njejta gje e kam te hapur per momentin Mozilla e hap task manager nuk eshte iexplore.exe e hapa internet explorer dhe e hapa perseri task manager me duel menjehere iexplore.exe nuk e di cka tet them
    po mu per ate te them qe nese nuk e perdor InternetExplorer nuk duhet te aktivizohet procesi i IEXPLORER.exe perderisa te DonLico aktivizohet procesi pa perdorimin e IE, qe spjegon se eshte lloj trojani
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Djema problemi im mori fund, perdora nje setap te vogel autoruns.exe dhe ku progam i vogel te jep te gjitha proceset qe ndodhin ne PC momentalisht, per ato qe kane probleme ose jane viruse jep nje File not found, fshiva cdo gje qe me dilte perpara ne kete forme dhe problemi u zhduk, tashme instalova edhe AVG.
    E thashe kete per te gjthe ata qe mund te kene te njejtin problem me mua
    Gjithe te mirat ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2010
    Postime
    2

Question A mund te funksionojne te instaluar edhe nje spybot dhe nje antivirus ???

A mund te funksionojne te instaluar edhe nje spybot dhe nje antivirus ??? Nqs po cfare spyware te perdor ????

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Postime
    35
    Shiko Spybot eshte tjeter dhe anti-malware jane te tjera.
    Pergjigja e pyetjes tende shte po, punojne per mrekulli dhe ne qofte se do nje antimalware te mire perdor malwarebytes kurse per spybot ke SpyBot Search & Distroy.

Citim Postuar mė parė nga Angel`BoY Lexo Postimin
    Shiko Spybot eshte tjeter dhe anti-malware jane te tjera.
    Pergjigja e pyetjes tende shte po, punojne per mrekulli dhe ne qofte se do nje antimalware te mire perdor malwarebytes kurse per spybot ke SpyBot Search & Distroy.
    une nuk kam as anti-malware as Spybot por kam nod32 antivirus mund ti instaloj edhe keto te dy porgramet apo jo ?????

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga UliseNesta Lexo Postimin
    une nuk kam as anti-malware as Spybot por kam nod32 antivirus mund ti instaloj edhe keto te dy porgramet apo jo ?????
    Po sigurisht qe mund ti instalosh. Dhe punojne te gjitha ne hesap te vet pa rene ne konflik me njera tjetren sepse kane detyra te ndara nga njera tjetra.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •