PO te them nuk eshte interet explorer sepse nuk e perdo ate perdor mozilla, ccleaner e kam instaluar dhe perdor por peseri asnje rezultat kam perdorur edhe nje nga keto programet qe pastron spyware po hic asgje.
PO te them nuk eshte interet explorer sepse nuk e perdo ate perdor mozilla, ccleaner e kam instaluar dhe perdor por peseri asnje rezultat kam perdorur edhe nje nga keto programet qe pastron spyware po hic asgje.
have a little faith!!!
Start Run MsConfig apo Cc Cleaner-Tools-Startup dhe kontrollo nje here a eshte aty ne liste??
Pastaj Shkarko http://www.malwarebytes.org/mbam.php dhe skanim
Me respekt,
Valdet Shala
Don, mos eshte EXPLORER.EXE ?
Albanian Perandory
po nuk eshte explore.exe po eshte IEXPLORER.EXE dhe jane 2 jo nje i jap delet procesit dhe ne 1 sekonde dalin prap nuk po e hedh dot fotn qe ta shikoni edhe ju
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga don lico : 29-01-2010 mė 18:26
have a little faith!!!
po nuk eshte explore.exe po eshte IEXPLORER.EXE dhe jane 2 jo nje i jap delet procesit dhe ne 1 sekonde dalin prap
have a little faith!!!
ne startap kam pershtypjen se eshte kjo:
have a little faith!!!
Pikerisht edhe edhe ato Update .exe ndali
pastaj shko edhe Start-Run-\windows\prefetch-ok dhe fshi te gjitha qe dalin ne dritare poashtu
Start-Run-%temp% dhe fshi te gjitha aty
Me respekt,
Valdet Shala
I provova te gjitha asgje edhe skanimin me ate programin qe me kishe cuar linkun edhe updatet i mbyll dhe nga start up, gjithshesi flm per kohen.
Do shikoj neser mos instaloj ndonje antivirus te lehte dhe po e hoqi mire po se hoqi le te rije atje se probleme nuk me ka hapur ne fakt thjesht me vret syrin ^_^
have a little faith!!!
Te dergova nje program ne MP ??
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt