Close
Faqja 260 prej 323 FillimFillim ... 160210250258259260261262270310 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,591 deri 2,600 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Po si te erdhi kjo, kjo eshte vetem web faqe, a e skanove me ate programin qe thashe apo me hijackthis qe ka thene Beni, perndryshe kerko pak ne forum nese nuk din si te skanohet me hijackthis
    Valdet, falemnderit per keshillat qe me jepni ju Beni dhe te tjeret, meqe kame njohuri jo te mira rreth kompjuterit, do te kerkoja nga ju nese e dini linkun e atyre nenforumeve qe bejne fjale per "skenimin me hijackthis". Patjeter, do ta lexoja.

P.s. me erdhi automatikisht, u hap vetem...
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    shkarko kete program dhe beja nje skanim
    http://fileforum.betanews.com/downlo...e/1186760019/1

ky ishte postimi i mehershem, me duket qe nuk e ke provuar
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    ky ishte postimi i mehershem, me duket qe nuk e ke provuar
    Valdet, e instalova kete qe me rekomandove, pati sukses duke zbuluar disa virusė, pas kesaj, problemi qe kam cekur momentalisht nuk eshte duke u riaktivizuar, por ne te kunderten, prapa do me nevojitej keshilla juaj. Shpresoj te jete eliminuar plotesisht.

Ju falenderoj shume.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    http://www.malwarebytes.org merr version free,beje update dhe pastaj beje kompjutrerin fullscan.provo dhe kete http://www.surfright.nl/en/hitmanpro eshte shume i mire.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    Shume falemnderit Valdet (e instalova ate anti-mallware dhe funksionoi), Beni, Edmond, The Pathfinder dhe Shpirt Njeriu, keshillat tuaja paten efekte pozitive, ju lumte per mjeshterine!

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131

Cfar lloj virusi eshte ky?

Kam disa kohe qe po mundohem te heq nje virus por perseri me del gjithandej.
    Cfar virusi eshte ky dhe si mund te hiqet? Po perdor Kasersky 2010 (Nje mujor) ne keto momente por nuk po e heq.
    Po e ilustroj me nje foto.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sarandioti_ : 22-01-2010 mė 10:22
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga sarandioti_ Lexo Postimin
    Kam disa kohe qe po mundohem te heq nje virus por perseri me del gjithandej.
    Cfar virusi eshte ky dhe si mund te hiqet? Po perdor Kasersky 2010 (Nje mujor) ne keto momente por nuk po e heq.
    Po e ilustroj me nje foto.
    Ai eshte i takume me nje nga programet qe ti ke ,te lutem fshije te gjitha programet ,dhe download nje nga nje ,ose paguaj nje shume paresh tek ata,eshte e vetmja rruge

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Provo shkarko http://download.cnet.com/3001-8022_4...rt=dl-10804572
    eshte programi malwarebytes dhe eshte gratis dhe efektiv, nese gjen diqka mire, dhe e pastron, nese nuk gjen diqka e ke opcionin e Skedareve te fshehur qe te shfaqen prandaj duhet ta ndryshosh, provo me program nje here sepse mund te mos jete virus fare per qka jam i sigurt 80 %
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Kliko te My Documents, pastaj Tools larte ne dritare-Folder Options-View dhe te shfaqet nje dritare si ne foto me poshte dhe ato qe kam nenvizuar duhet te mbesin ashtu, d.m.th verja tikun edhe nese nuk i kane
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Me respekt,

Valdet Shala

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Kliko te My Documents, pastaj Tools larte ne dritare-Folder Options-View dhe te shfaqet nje dritare si ne foto me poshte dhe ato qe kam nenvizuar duhet te mbesin ashtu, d.m.th verja tikun edhe nese nuk i kane
    Valdetshala po te citoj ty. Nuk eshte virus ky o Sarandioti, mos u shqeteso po thjesht merr nje malwayre bytes, jepi nje scan per siguri. Pastaj tek tabela ku te ka thene valdeti vendos dhe ticketin tek "Do not cache thumbails" pasi ben kete veprim nuk do te shfaqet thumbails.db kur instalon nje program apo kur ben remove nje te till.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •