Ka edhe nje menyre tjeter pak me te ngaterruar :
Korruptimi i filet autorun.inf , kjo siguron qe mos te infektohet ky file , flashi i infektuar mos te infektoj kompjuterin ku futet ne rast se behet double clik ne flash drive.
Ka edhe nje menyre tjeter pak me te ngaterruar :
Korruptimi i filet autorun.inf , kjo siguron qe mos te infektohet ky file , flashi i infektuar mos te infektoj kompjuterin ku futet ne rast se behet double clik ne flash drive.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Autorun e kam caktivizuar , dhe kto programet qe funksionojne me Write Protection nuk jan efikase sepse funksionojn me regjistrin e windowsit , problemi eshte qe ne momentin e pare qe kompjuteri i infektuar e lexon USB e mer virusin direkt ,sa te hy ne pun ai programi ThumScrew i ke mar 3 viruse.
Ishte dhe nje metod tjeter qe bente njeri , sec hidhte nje File ne usb dhe dukej usb sikur ishte Full , dhe nuk merte gje tjeter brenda , po dhe ajo metod nuk eshte efikase sepse ne cdo rast te duhet te futesh ne usb te ndryshosh ate file , ect ect.
Ndersa kjo puna e autorun eshte cik per tu par , sepse jam i mendimit qe viruset para se te futen ne usb e kontrollojne njeher usb nqs ka file identik me emrin Autorun dhe e bejne Replace , kshu qe prap ska gje ne vij.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ICE-BOY : 05-12-2009 mė 03:46
Life is too short to drink cheap wine !
Pershendetje, kam vendosur nje antivirus Nod32 Antivirus 4 por po me kerkon Username dhe Password, a mundet te me ndihmoj ndonjeri per ti gjetur?
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Ta dergova ne PM nje Adrese dhe trego nese te ka kryer pun.
Neser do te te kontaktoj me MP dhe te te jap nje program per rigjenerimin e Username dhe Password per NOD32.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
lajmerom a po te kryen pune qaj link qe dergova ne MP tende
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt