Close
Faqja 251 prej 323 FillimFillim ... 151201241249250251252253261301 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,501 deri 2,510 prej 3223
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Me duke se te gjithe postojne por nuk I lexojne postimet e bera ne teme se besoj qe njeri ta kete lexuar postimin e ben7_11 kur ka thene se deepfreeze nuk eshte per kompjutera vetiake ose personale por per kompjutera publike qe ta shpjene ne maje te hundes me mirbajtje qe ne nje fare menyre nuk mund te besh configurime te plota. Per mendimin tim deepfreeze eshte bastardimi I "sigurimit" te kompjuterit.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

problem me Pc ose Esetin

kam nje problem me pc

sdi ku qendron problemi kur ndez pc ndizet mir dhe me del antivirusi si del Eset Nod 32 ne fillim dhe me vonohet 2$spaku 2 min nuk hiqet ku qendron problemi

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Te eset ka opsionet e avancuara do te gjesh opsionin per "remove splash screen at startup" apo dicka te ngjashme.
    Megjithate kur me thua me ngec splash screen i ESET mua me tingellon sikur ke probleme shume me serioze se aq.
    Po te thuash dicka me teper ndoshta te themi dicka me shume...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga BesmiiRi Lexo Postimin
    kam nje problem me pc

sdi ku qendron problemi kur ndez pc ndizet mir dhe me del antivirusi si del Eset Nod 32 ne fillim dhe me vonohet 2$spaku 2 min nuk hiqet ku qendron problemi
    eshte gje normale per Eset , tek te gjithe paraqitet njejte, varesisht nga memoria zgjat me shume ose me pak
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

VIRUSI celulareve "Dashuria"

Dje mora nje mesazh nga i njohur ne Greqi, mesazhi ishte ky: Edhe une te dua shum,te puth fort mami.Epo thash meqe eshte nr i vjeres do ta ket ngaterru nr e goces me timin, pas pak minutash marr nje telefonat nga Shqiperia nga nje shok i vjeter nr e te cilit e kisha ne telefonin tim u pershendetem dhe u ndame me pak pfjale por mu duk pak e dyshimt ajo telefonat dhe vete personi kishte dicka qe nuk ma tha, nejse thash kur te shkoj ne dhjetor po e takoj vete.Kur shkoj ne darke ne shtepi mora ne telefon nje shok e mik qe ish martuar nje jave me pare, dhe ky filloj te me thonte me shaka duke qeshur se te kam ne dore tani ti di sekretet etj.. etj.. cfar thua mo i thash ti atje un ketu me mijra km larg me dike sekretet po me tha por sdu ti them, hajt pra ta nigjojm i thash, e pastaj me tha se kish marre nga mua nje mesazh me tekstin ne italisht ; Anche io ti amo tanto, un grande bacio da me. qe ishte pak a shum teksti qe me erdhi mua nga Greqia. Aty kuptova qe kisha marre nje virus ne telefon nepermjet mesazhit qe erdhi nga Greqia. Te nesermen edhe te njohur te tjere me njoftuan se kishin marre te njejtin mesazh nga mua.
    Kontrollova telefonin dhe nuk kisha asnje mesazh te derguar kontrollova leket nuk ishte konsumuar asnje lek mora kompanin e telefonit dhe i sqarova por me thane qe deri tani nuk din gje per kete virus por nese ke blututh arrijne ta bejne.
    Por per mendimin tim nuk vjen nga blututh sepse tel qe me erdhi mesazhi nuk ka blututh.
    Pasi u mendova pak arrita ne perfundimin se ky virus eshte ndertuar keshtu.
    Kane bere nje tekst si ai qe kam thene me siper, pastaj i kan ngjitur nje program qe perkthen ate tekst ne te gjitha gjuhet e botes, pastaj kane futur edhe nje program qe gjen gjuhen qe punon telefoni dhe e kthen mesazhin ne gjuhen qe perdor telefoni, pastaj i kane ngjitur nje program qe gjen ne tel vetem nr e regjistruar internazional qe fillojne me dy zero, dhe dergon mesazhin ne keto numra automatikisht ne momentin qe ti shtyp butonin per te lexuar mesazhin.
    Me aq pak sa kuptoj une ky virus dashurie nuk futet ne carten sim por ne memorjen e telefonit, dhe numrat qe dergon mesazhet i mer vetem nga jo memorje dhe jo nga skeda telefonike.

Tani mesazhi ne vetvete nuk eshte fyes apo i rrezikshem por behet i tille nese i shkon gruas se mikut apo shokut, apo kushurinjve etj, si per femrat dhe per mshkujt, dhe mund te lindin keqkuptime, prandaj mos i vini shum rendesi, por une dua te di sa kohe do vazhdoj te coj mesazhe ky virus, dhe ca duhet me bo apo duhet me nderru telefonin.

Nokia Symbian e ke cel?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Hajde teme "deja vu" hajde , pergjigje nga 21-02-2008, 09:05 ne 01-12-2009, 16:56 .
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Dje mora nje mesazh nga i njohur ne Greqi, mesazhi ishte ky: Edhe une te dua shum,te puth fort mami.Epo thash meqe eshte nr i vjeres do ta ket ngaterru nr e goces me timin, pas pak minutash marr nje telefonat nga Shqiperia nga nje shok i vjeter nr e te cilit e kisha ne telefonin tim u pershendetem dhe u ndame me pak pfjale por mu duk pak e dyshimt ajo telefonat dhe vete personi kishte dicka qe nuk ma tha, nejse thash kur te shkoj ne dhjetor po e takoj vete.Kur shkoj ne darke ne shtepi mora ne telefon nje shok e mik qe ish martuar nje jave me pare, dhe ky filloj te me thonte me shaka duke qeshur se te kam ne dore tani ti di sekretet etj.. etj.. cfar thua mo i thash ti atje un ketu me mijra km larg me dike sekretet po me tha por sdu ti them, hajt pra ta nigjojm i thash, e pastaj me tha se kish marre nga mua nje mesazh me tekstin ne italisht ; Anche io ti amo tanto, un grande bacio da me. qe ishte pak a shum teksti qe me erdhi mua nga Greqia. Aty kuptova qe kisha marre nje virus ne telefon nepermjet mesazhit qe erdhi nga Greqia. Te nesermen edhe te njohur te tjere me njoftuan se kishin marre te njejtin mesazh nga mua.
    Kontrollova telefonin dhe nuk kisha asnje mesazh te derguar kontrollova leket nuk ishte konsumuar asnje lek mora kompanin e telefonit dhe i sqarova por me thane qe deri tani nuk din gje per kete virus por nese ke blututh arrijne ta bejne.
    Por per mendimin tim nuk vjen nga blututh sepse tel qe me erdhi mesazhi nuk ka blututh.
    Pasi u mendova pak arrita ne perfundimin se ky virus eshte ndertuar keshtu.
    Kane bere nje tekst si ai qe kam thene me siper, pastaj i kan ngjitur nje program qe perkthen ate tekst ne te gjitha gjuhet e botes, pastaj kane futur edhe nje program qe gjen gjuhen qe punon telefoni dhe e kthen mesazhin ne gjuhen qe perdor telefoni, pastaj i kane ngjitur nje program qe gjen ne tel vetem nr e regjistruar internazional qe fillojne me dy zero, dhe dergon mesazhin ne keto numra automatikisht ne momentin qe ti shtyp butonin per te lexuar mesazhin.
    Me aq pak sa kuptoj une ky virus dashurie nuk futet ne carten sim por ne memorjen e telefonit, dhe numrat qe dergon mesazhet i mer vetem nga jo memorje dhe jo nga skeda telefonike.

Tani mesazhi ne vetvete nuk eshte fyes apo i rrezikshem por behet i tille nese i shkon gruas se mikut apo shokut, apo kushurinjve etj, si per femrat dhe per mshkujt, dhe mund te lindin keqkuptime, prandaj mos i vini shum rendesi, por une dua te di sa kohe do vazhdoj te coj mesazhe ky virus, dhe ca duhet me bo apo duhet me nderru telefonin.
    Lidh celularin me kompjuterin dhe kontrollo memorjen,cfare ke aty te instaluar.Meqe po thua teksti eshte i lidhur me nje program perkthyes,shiko cfare programesh/aplikacione ke ne memorje.Dikush ka instaluar ndonje program sms forwarding.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-12-2009 mė 00:22
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ca celulari ke mo vlla, na e trego ta blejm edhe neve. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Hajde teme "deja vu" hajde , pergjigje nga 21-02-2008, 09:05 ne 01-12-2009, 16:56 .
    Pershendetje

Ne fakt "splash" nje here beri pyetje se si deaktivizohet Deep Freeze dhe dera une i'u pergjigja , ai kishte ndryshuar pyetjes se tij ne pergjigje.
    Ne anen tjeter edhe sikur t'iu pergjigjesh nje pyetjes qe eshte bere para disa viteve, nuk mendoj se ka gje te keqe, perkundrazi, ajo mund t'i ndihmoj dikujt tjeter.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •