Feelings change - memories don't.
Kaspersky osht njishi i antivirusave. Nuk ka si ai. Kur kisha ate me fluturonte kompjuteri. Na i dogjen celsat dhe tani kam provuar shume po asnji sma mush menien. Bravo dea_07 per zgjedhjen. Kaspersky nuk do te zhgenjeje.
Edhe McAfee VirusScan Enterprise 8.7_i eshte shume i mire. ketij mund ti shkarkosh sdat (update) nga nje kompjuter tjeter dhe ta e con ke kompjuteri ku ke McAfee dhe ne kete menyre mund ti besh update edhe pa patur internet.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Ndeza sot ne mengjes kompjuterin dhe me del nje error qe e shifni ne foton e postuar nga une, ju them dhe qe Antivirusi im ket "verifiar" e gjeti si virus dhe automatikisht e ka fshire.
Ka mundesi te gjehet nje zgjidhje qe mos te dali me?
ndjek keta hapa>>
Start>Run.shkruaj msconig (enter)>kliko tek fleta Startup>dhe shiko mos ke ndonje Verifiar.exe dhe nese po hjekja shenjen V(tickun), ose bej nje screenshoot dhe postoje ne forum te fletes Startup !!
Kjo mund te ndodhe pasi qe antivirusi juaj e ka fshire Verifiar.exe ndersa ne startup ka mbetur akoma dhe kur te starton XP te shfaqet ky error!!!
Pas metodes se Anonymyous, shko edhe deri ne Regedit dhe kerko te njejtin pra "verifiar" dhe nese e gjen fshije, perndryshe perdor edhe Cc Cleaner per Repair Registry.
Me respekt,
Valdet Shala
Te nderuar anetarė te forumit shqiptarė,
Po ju shkruaj per te kerkuar nga ju , qe nese keni mundesi, te me gjeni nje licencė per antivirus avast4.8home edition!
Do t'ua dija per nder ,Per qfardo lloj ndihme
Respekt!
Ta dergova ne MP e ke ?? Shpresoj qe te kryen pune
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt