Close
Faqja 218 prej 323 FillimFillim ... 118168208216217218219220228268318 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,171 deri 2,180 prej 3223
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    per kaspery nuk ta keshilloj nuk eshte gje po deshe avast me thuaj dhe te jap link ne privat

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ose per Eset Nod 32 nese je i interesuar??
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    ose perdore Avira Antivir Free Personal une jam tu e eprdore qe nje kohe dhe jam i knaqur me kete, edhe une kame qene nje fare shfrytezues i kasperit mirpo me kto licenca, blacklist etj etj heqa dore,tash jam i orientum me shkum ne produktet FREEWARE,beje nje kombinim te tille
    Avira (Antivirus) >>Freeware
    ThratFire (Behaviour Based Protection)>>Freeware lexo me shume http://forum.pcworld.al/viewtopic.php?f=9&t=469
    FirewallPlus(Firewall)>>Freeware

une per veet keto kam te instaluara dhe nuk kam problem kurre, tash ti zgjidh e merr/shkarko, shiko edhe rekomandimet e te tjereve.!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anonomyous : 19-06-2009 mė 03:48

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    Ma Jep Aviren amo avira e pata po me duket se qaio ma prishi pc-ne se smundi ta fshi nje virus dhe u lajmrojke qdo 1 minut dhe fillun kto probleme
    Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,

Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Avira sta prish PC po veq sa ta siguron me shume, nese ske mujte me Avire me fshi ate viruse shiko lokacionin ku gjendet,pastaj starto PC ne Safe Mode dhe fshi manualisht ate virus ku e ka lokalizu Avira, kliko ketu per te shkarkuar Aviren.Mer Updates rregullisht, ke kujdes nga torrent apo gjerat qe shkarkon dhe nuk do te kesh problem !

Pasi PC jote ka marr viruse atehere cdo antivirus qe instalohet pas atij virusi nuk ka gjase te te kryje pune.Une te keshilloj qe te formatizosh PC ne menyr qe te fillosh nga e para nese veq e gjen nje antivirus te mire.Nese don mundesh me e formatizu vetem C: sektorin nese vec e ke te ndare me qellim qe te dhenat qe i ke ne D: sektorin te mos humbin.

Prove edhe kete mundesi neprmjet Restor Point mos ben efekt.
    Start/All programs/Assesories/System Tols/System Restore.

Restore my Computer at erlier time

Kjo menyre vlem per forma te lehta te viruseve te cilat vijne ne form alerit.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    provoje njehere me aviren ne "safe mode

nqs jo .futi nji te pastrume

Kaspersky eshte nje nga me te miret, Gjithmone nqs e ke me license dhe me UPDATE.
    Une kam 2 vjet dhe pc e kam si te ri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    puna eshte qe nese e ke ble licencen mire, por nese e ke crackuar apo diqka te tille atehere te lodhe duke ta futu ne black list licencat, perndryshe edhe une jam KAV,por puna e lic dhe ....

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Pc nuk me pranon CC Cleaner.

Pershendetje te gjitheve.Kam nje problem me kete Lap Top pasi me ben shkarkimin normalisht te Cc Cleaner por kur dua ta ekzekutoj me bllokohet edhe per disa sekonda me heq komplet ikonat nga desktop pastaj i rikthen perseri.

Cfare veprimi duhet te kryej per ta instaluar???

Flm paraprakisht.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •