Gjithckane regull flm shum.
a ka nai problem se me delirus signature database update failed
server not found.
ndersa last succesful update me date 20.04.09
ca duhet ti bej nqs ka nai problem?
...Tirana eshte e para
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 03-05-2009 mė 12:58 Arsyeja: Ndalohet pirateria nė Forum.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
cili eshte antivirusi me i mir dhe me i leht eset nod32 apo avg apo ndonje tjeter
Me i mire dhe me i pershtatshmi eshte AVG Antivirus 8.Eshte me i forte dhe ne kapjen e viruseve.
Binary System
Une perdor eset nod32 antivirus business edition eshte shume i mire dhe shume i lete si antvirus.
Edhe une perdor Eset smart Nod 32.... Kam me shume se 2 vjet dhe e shoh te mrekullueshem ne kompiuterin tim![]()
Dashuria dėshirė tjetėr s'ka,
- veē tė pėrmbushet....
Nga keta te dy, me i mire eshte Nod32 , ma ca kam degjuar dhe pare ne rrjet. Une per vete perdor Kaspersky, por eshte pak me i rende se Nodi
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Eset Smart Security 3.0.672 jam duke perdorur qe 1 vit minimum dhe nuk kam pasur as me te voglin problem , perndryshe shume i lehte, dhe qka jane Eset Smart Security kane edhe Firewall-in e vet.Per mopmentin nuk e nderroj as me kaspersky sepse kam pasur shume problem me Kasperskyn perveq qe eshte i rende per kompjuter,
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt