Kush me ndihmon si te instaloje kaspersky, pasi kisha te instaluar Aviren e hoqa dhe desha te instaloje Kaspersky 2009 por me del gjate instalimit ALWL Software Avast 4.0 dhe nuk me le te vazhdoje instalimin. Si mund te veproje
Faleminderit
Kush me ndihmon si te instaloje kaspersky, pasi kisha te instaluar Aviren e hoqa dhe desha te instaloje Kaspersky 2009 por me del gjate instalimit ALWL Software Avast 4.0 dhe nuk me le te vazhdoje instalimin. Si mund te veproje
Faleminderit
Instalo ehde nje here dhe pastaj hiqe ne menyren e duhur sepse diqka te ka shkuar TERS, por kerko edhe removal programe
Perseri e njera gje
Pastro registry keys manualisht me search... edhe shiko te Program Files per mbeturina direktorish.
Sa per kaspersky... merr nje license trial, merr edhe nje offline updater, edhe nje trial reseter edhe je ne rregull. nje here ne muaj do i besh reset trial edhe kush do mund ta perdori sa te doje.
per heqjen e dont send vepro keshtu kliko me te djathnt ne my computer me pas properties me pas advanced---me pas error reporting---ne funt kliko disable error reporting ---gjithashtu hiqe NIKE perfundi "disable error reporting"-------shpresoj te te ndihmoj![]()
i love you-anglisht...te amo-italisht...te dua seriozisht
Lisian kjo qe thua ti eshte mbase thjesht ne menyre visuale qe mos ti dale "Don't Send",
por nuk ndihmon dot prape ne ate problem qe ka pasi me sa duket eshte infektuar me ndonje virus/troian qe nuk i lejon dhe instalim antivirusi.
Nqs nuk shpeton dot format nga e para dhe instalo antivirus perpara se te lidhesh me internet.
Gjithe te mirat.
Binary System
Nje rast te ngjashem kam pasur vete,me dilte ne desktop superantivirus 2009,ishte infektuar kompjuteri.
Klik me te djathte ne desktop dhe properties.Ne dritaren tjeter klik ne desktop.Te lista e artikujve aty zbrit ashensorin dhe shiko per dont send ikonen.Shikoje mire si eshte shkruar,mund te jete don't send ose me emer tjeter dhe nuk i perket windowsit.E shkruan ne nje cope leter.Nuk mund ta heqesh dot prej andej.
Shkon ne start klik ne run dhe fut regedit.Klik ok dhe do hapet regjistri editori.Klik lart ne edit dhe find.Aty fut ekzakt si eshte e shkruar ne dektop properties,psh dont send dhe klik find.Celesi qe do dale ne blu dont send ne regjister i ben klik i djathte dhe delete.Klik ne find next,gjen celes dont send dhe e heq,vazhdon me find next per te gjetur celesa te tjere dhe hequr derisa find next nuk gjen me.
Pas ketij pastrimi te duhet te te shkarkosh dhe perdoresh desktop hijack fix.Program shume i mire per te rregulluar desktopin sic ka qene.pastaj i fut nje skan me spybot search & destroy,malware bytes, superantispyware
dhe antivirusin.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
nqfs. vertet do nje antivirus te mire te supozoj ta blesh nje nga keto qe mbahet si me te mira sipas vlersimeve nga me te shumtet eshte NORTON vertet kushton por per 1 vit sdo kesh probleme. Saper ndonje version free mos u genje.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Vellezer kam mare ne internet nje Antispyware qe quhet Spyware Cease 3.5 Portable dhe e skanova Kompjuterin dhe sipas tij Kompjuteri im eshte i infektuar me shum Spyware - Viruse dhe me duhet ndihma juaj a eshte i sigurt ky AntiSpyware apo jo. Me erdhi me dyshu ne te sepse une kame te instaluar Malwarebytes Antimalware dhe kur e skanoj me te nuk me gjene asnje Spyware , dhe Malwarebytes eshte me i popullarizuar kurse Spyware Cease nuk kam degjuar me heret per te dhe per kete me erdhi ky dyshim si eshte e mundur ti gjeje aq shum kurse Malwarebytes asnje. Dhe pergjigjjen qe e kerkoj nga ju eshte a guxoj ti shlyej keta Spyware me kete.
Shih rezultatet e skanimit:
![]()
Se pari instalo ne kompjuter nje antivirus te mire. Une personalisht perdor AVG, por mund te zgjedhesh BitDefender, Kaspersky, Nod 32 etj.
Se dyti, instalo pervec antivirusit edhe nje anti-spyware pervec Malwarebytes, te cilin e ke te instaluar. Mund te zgjedhesh Spybot Search & Destroy ose Ad-Aware.
Gjithashtu do te te keshilloja te lexoje edhe nja dy teme ketu ne forum mbi sigurimin dhe mbrojtjen e kompjuterit nga viruset dhe spy-waret:
1. Si pastrohet kompjuteri nga reklamat dhe spiunėt?
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=30245
2. Stop reklamave dhe programeve spiune!
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=105432
Shpresoj te te kem ndihmuar . . .
Krijoni Kontakt