Close
Faqja 2 prej 323 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    kush une?
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Jo ti mo MtrX, ata te grupit Rage kontra machinave....per ata e kisha llafin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Di68 : 13-08-2003 mė 17:10

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    ehu sa njerez qe mendojne ashtu njoh une, nuk ta merr mendja...
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    se mos te te fusin trute e gomarit edhe ty, ki kujdes...."se shoqeria e keqe te merr ne qafe"....nese e mban mend sic thote xha Bequa tek Kapedani

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    epo sa vjec je ti Di68 se me duket sikur ben komente shume te pagoditura nganjehere.
    Po pse shoqeria kaq e mire eshte me te tere, qe te behen te tere manare, dhe mos guxojne e t'i tregojne shoqerise se sa vlejne. kushdo ne nje menyre ose nje tjeter mund te rrebelohet ndaj shoqerise, ose rendit te ashtuquajtur civilizim. po t'i mendosh me thelle gjerat, dhe sa gjera nuk shkojne si duhet ne boten e sotme, do te dukej puna e atij virusit te kompjuterit, si nje gje kaq e parendesishme, sa nuk ta merr mendja.
    ti the "shoqeria e keqe te merr ne qafe", e verteta eshte se shoqeria ku jetojme te gjithe te merr ne qafe, pra cfare pret ti nga individi. une per vete nuk jam dakort me ata qe i urrejne komplet sistemet dhe makinat, po ama edhe ata qe krijojne viruse, nuk mund t'i quaj njerez pa arsye...
    ps. akoma me xha beqon ke mbetur ti...
    MtrX ubicumque felix

xhivola
    i/e ftuar
    Mtrx, askush nuk ka te drejte ti shkaterooje pronen tjetrit, ti vjedhe kohen etj.
    Un ta thash, po te me bien ne doe mua cu bej, idealizmin le ta marrin me vete ne ate karrocen me rrota ku do jene si invalide pas drurit qe do ju jap une.
    C'te mbjellesh do korresh.
    Tallet njeri me djersen time, ja numeroj ne lule te ballit as nuk dua ti kuptoj arsyet nga u nisen ata.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    E pashe kete temen dje e thashe te shkruaja se jane qena e zagare. Sot kur erdha ne pune na njoftuan se serverat jane "down" nga virusi w32.blast. E vec per sot u heq kapelen atyre "qenave e zagareve" dhe ju them rrofshi 1000 vjet.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Postuar mė parė nga MtrX
    Po pse shoqeria kaq e mire eshte me te tere, qe te behen te tere manare, dhe mos guxojne e t'i tregojne shoqerise se sa vlejne. kushdo ne nje menyre ose nje tjeter mund te rrebelohet ndaj shoqerise, ose rendit te ashtuquajtur civilizim. po t'i mendosh me thelle gjerat, dhe sa gjera nuk shkojne si duhet ne boten e sotme, do te dukej puna e atij virusit te kompjuterit, si nje gje kaq e parendesishme, sa nuk ta merr mendja.
    ti the "shoqeria e keqe te merr ne qafe", e verteta eshte se shoqeria ku jetojme te gjithe te merr ne qafe, pra cfare pret ti nga individi. une per vete nuk jam dakort me ata qe i urrejne komplet sistemet dhe makinat, po ama edhe ata qe krijojne viruse, nuk mund t'i quaj njerez pa arsye...
    ps. akoma me xha beqon ke mbetur ti...
    Jo jo jo jo MtrX, bota gjithmone me probleme ka qene, qe ne kohet me te lashta e deri me sot, dhe ne cdo kohe jane dukur si probleme te pazgjidhshme ose shume te veshtira, por nuk eshte shkaterrimi rrugezgjidhja e tyre. Roli i viktimes nuk te con atje ku do ti sado bukur qe ta luash ate rol.....mendohu pak me thelle!

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    une nje gje e mendoj thelle, kur te mbarojne ata rebelet se krijuari viruse, ose ata qe i vihen kundra rrotes shoqerise, atehere do frikesohem se do jemi shnderruar te gjithe ne rrobote, dhe ah sa e mjere me duket ajo shoqeri...
    nuk ka te beje me rol viktime, ai i virusit e quan veten fitimtar...
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    oops MtrX, tani sapo pashe edhe pershkrimin qe ke vene poshte Nickut tend, sikur ta kisha pare me pare s'do kishim vazhduar keto diskutime te gjata.

Faqja 2 prej 323 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •