Nje teme e ngjashme eshte diskutuar edhe kėtu,.
Gjithė tė mirat.
Nje teme e ngjashme eshte diskutuar edhe kėtu,.
Gjithė tė mirat.
Po behet afer nje vit qe perdori Eset Smart Security dhe shume jam i kenaqur me te, perpara Eset kam perdor Bitdefender 10.249 dhe mund te them lirisht se nuk ka per mendimin tim antivirus ma efektiv dhe ma te mire, njeh te gjitha llojet e virusave,malware,spyware te gjitha,,, por me ka ngarkuar shume procesorin me 8 procese, tani jam i kenaqur me ESET
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 09-01-2009 mė 20:04 Arsyeja: shtojce
Tung Ju Pershendes Dhe Ju Kisha Lujt Mem Ndihmu Kush Mundet Me M Gjet Ni Program Qe Quhet Antirus Ju Pershendes
Mos je tu kerku AntiVIRUS sepse s'paskam degju ndonjehere per program antiRUS![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
une jam antiRus.http://www.free-av.de/en/download/index.html:)
antivirus o trim
Ca eshte ky antirusi mund te flasesh me qarte.Se s po marrim vesh fare.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Anti Rus ėshte hacking program i cili me nevoitet tani nuk ėshte AntiVirus, por ėshtė "Hacking Program"
Turkojan spasna ndegju kurr pėr at program.Aq sa di pėr AntiRus se ėshtė program qe hackon gjė sende
Mund te mė tregosh Z.BlooD Venom se ku mund ta download at program dhe per qfar ėshtė
Me Respekt DENIMSN
Krijoni Kontakt