edhe ky eshte i mir ...
http://www.buybusinesssoftware.com/i.../esetnod32.JPG
Nje nga Antiviruset me te mire qe kam perdorur eshte Windows Live OneCare. Gjeja me e mire eshte qe nuk te nderhun ne system resources fare. Ky i ka te tera ne nje, ndarjen e 1 printeri me te gjithe computerat ne rrjet, te ben backup te gjithe computerat ne rrjet, ka anti virus, firewall, backup, antispyware dhe gjeja me e mire eshte 90 dite free. Une e kam te instaluar dhe kurre nuk kam pasur ndo nje virus ose spyware. Ja u rekomandoj te tereve ta prevoni...
Un e perdor Kaspersky dhe me punon shum mir.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
Kaspersky Internet Security eshte me i mire per mendimin tim (e perdor dhe vete ne kompjuter)
-Sepse eshte me pagese (por kodet jane pirate normale)
-Ato qe jane freeware s'jane gje. - Kush ka dale per humbje sot apo bamiresi?!
-Dhe ben update nga kompjuteri, pra eshte c'do dite ne formen e saj me te mire per te kapur viruse te rinj.
Te rekomandoj Kaspersky por kujdes qe te mos kesh instaluar antiviruse te tjere (c'instaloi) dhe ta fshish instaluesin e ketij programi (pra edhe te vete Kasperskyt), kuptohet pasi te kesh bere instalimin e tij.
kaspersky internet sec eshte shum i mire po e pate te blem ne dyqan.
flas ka experienca ime.kasp eshte me i miri edhe te gjithe i kam provuar.
ok ma nis linkun e live cd
Per mendimin tim AVG eshte tjeter i mirė por koheve te fundit kam ndigjuar se Mc Afee 8.7i ka lansuar nje version qe ish bombastik shume fantastik ish.
Per kaspersky? s'kam fjal e kam pas nje kohe me pat lodh me licensa nderkoh e hoqa fare. tani e kam ne pc-n time AVG dhe eshte fantastik duke mos ngarkuar as pc-ne dhe duke i pasur te gjitha mundesit si "Anti Spam, Anti Spyware, Firewall" etj.
Me repsket!..
Krijoni Kontakt