Pershendetje.
Kisha disa materiale ne nje USB- flash. E perdora diku ne nje pc dhe kur bej ta hap ne pc time me kishin ndryshu krejt materialet. Me jan bere me kete pamje.
Ka ndonje zgjidhje sesi mund ti rihap keto materiale?
Pershendetje.
Kisha disa materiale ne nje USB- flash. E perdora diku ne nje pc dhe kur bej ta hap ne pc time me kishin ndryshu krejt materialet. Me jan bere me kete pamje.
Ka ndonje zgjidhje sesi mund ti rihap keto materiale?
Provo njehere kete menyre.Shkarko FLASH DISINFECTOR.EXE dhe egzekutoje.Nuk jam shume i sigurte ben pune apo jo?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une perdori Steganos Internet Security 2007 i kam 30 licensa qe me kan kushtu afer 800 euro. 20 Licensa i kam publiku nese deshironi do i postoje dhe ketu ose ne pm...
Nuk kam pasur asnje problem deri tash dhe update-t i punojne ne menyr te rregullt, eshte i ngjejshem sikur kaspersky
Gjithe te mirat
SilenT Killer
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SilenT-Killer : 16-12-2008 mė 10:17
Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...
nese keni nevoje me nje antivirus dhe te forte dhe absolutisht falas mund te klikoni ne kete faqe dhe ta shkarkoni www.avast.com
une perdor norton 360 grade, per mua eshte me i mire se kaspersky. Shije shije kjo dynja.
Jeto dhe leri te tjeret te jetojne.
Une kam perdorur per nje kohe te gjate kasper dhe kam qene shume e kenaqur me te. Por nderrova laptopin dhe tani jam ne hall me antivirusin.
Kasperit nuk i kam license, instalohet por nuk i behet update, dhe ai mesazhi per license te cmend
Nod 32 shume i mire, por nuk di pse nuk mi heq viruset. Kap 3 viruse por nuk i heq. I bej here pas here skan dhe serish ato jane aty
AVG nuk ma mbush syrin.
Me jepni nje mendim qe dhe une ta fle mendjen se perdit te njejtin avaz me antiviruset, nuk me behet ta hap kompjuterin kur e di se eshte i infektuar dhe asnje antivirus nuk po arri ta ve ne pune sic duhet.
Love Inter
AVG ka qenė shumė i mirė po e kanė kaluar tė tjerėt si Kasperski e Eseti (NOD32). Madje edhe OneCare e Mikrosoftit.
Unė them se si Eseti nuk ka momentalisht. Mund tė jem gabim por atė jam duke e pėrdorur. E kam pasur edhe Kasperskin por sikur e okuponte tepėr sistemin. AVG-ja e ka pasur kėtė tė mirė se nuk dihej fare qė ėshtė nė prapavijė duke bėrė detyrat. Prandaj edhe sot nuk ėshtė aq efikas.
E puna e licencave, ose tė paguajmė ose tė gjejmė mėnyra tė tjera pėr tė mbrojtur sistemin nga sulmet dhe cenimi i privatėsisė.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
ClaY_MorE do te them nje dicka mbi historine e viruseve dhe antiviruseve, ti mund ta dish shume mire por une do e them gjithesesi.
Kur u shpiken pc fillimisht disa shkencetare nuk kishin cfare te benin dhe filluan nje loje, secili prej tyre do krijonte nje program per te prish pc e tjetrit dhe tjetri do mundohej te gjente programin qe do ta mbronte me vone ata e pane qe mund te kishin shume perfitime nga kjo gje dhe filluan ti krijonin viruse dhe antiviruse se bashku te cilat do shiteshin ne treg dhe eshte normale qe gjithesecili do mundohesh te krijonte nje virus qe te mos e kapte antivirusi tjeter por vetem ai qe kishte kriju vete prandaj asnje antivirus nuk efektshmeri 100% deri tani Kaspersky e ka treguar veten me lart nga te gjithe duke treguar nje kapshmeri te larte virusesh dhe ne mos gaboj me i miri eshte versioni 6.35 i Kaspersky. Nje dicka tjeter per kuriozitetin e lexuesve nqs nuk e dine Kaspersky e ka shtrenguar shume key dhe nqs merren ne menyre pirate ajo i fut ne black list pra eshte pothuajse e pamundur qe ta mashtrosh Kaspersky tani, thashe pothuajse se ka dhe raste qe nuk i kap dot gje qe do e beje akoma me te kerkuar si antivirus tani.
Erion mos u ofendo as mos merr site ITALIANE per baze,por vetem ato AMERIKANE. Me vje keq qe je ofendu po vete fillove i pari duke quajtur ESET-in plehr dhe ta shpjegoj une si njeri i thjeshte qe je pse ESET eshte me mire
1 ESET -perdor me pak RESOURCE(burime te kompjuterit) sic jane RAM,PROCESSOR SPEED etj
2 ESET- cracked(Mund te krakohet shume kollaj dhe s'kushton asnje lek)
3 ESET-ndryshe nga Kapersky nuk i iken UPDATE pra nuk futesh ne BLACKLIST
4 ESET-0 MISSED VIRUSES IN WILD ZONE(0 viruse te pakapshem ne zonen me te rrezikshme ndersa KAPERSKY 100 ne kete zone.
5 ESET-shiko votimet online ne forume te ndryshme.
Sikur keto mos mjaftonin ,ESET ka sistemin me te avancuar te deteksionit te viruseve ,(cdo lloj edhe ROOTKITeve ) dhe nuk lejon qe nqf se dikush ta sulmon kompjuterin ta marri ate.
Ndersa Kapersky nqf se kompjuteri tashme e ka marre virusin ,s'ka ca i ben me
KESHTU QE HOMZA vetem ESET mund ta c'aktivizoje virusin qe ke pa riformatuar apo pa pasur nevoje te shkosh tek tekniku.
Ka dhe tjera po keto mendoj se mjaftojne dhe mos ma merr per ters plako po Elbasanllit kan qen tu me vra ne stadium kur kishin hyp neper tarraca dhe gjujshin me tulla ,pranej une respektin per CDO ELBASANLLI e kam ZERO.
PO S'KE CA PRET TJETER ATJE,8000 VETE TE PAPUNE CA ME BE GJITHE DITEN ,GJUJNE TULLA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Thelinuxmaster : 19-12-2008 mė 16:33
Krijoni Kontakt