Close
Faqja 154 prej 323 FillimFillim ... 54104144152153154155156164204254 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,531 deri 1,540 prej 3223
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga flag Lexo Postimin
    Me sa e pash une, komputeri po ndizet mirepo windows nuk po startohet.
    Ne postin e pare keni then se ke qen ne net kafe dhe ke marr virus, pastaj ju kan rekomanduar te merrni kasperskin, ndersa tani po thua se ne kasperski ka qen virusi. Ky virus ne kasperski eshte virusi tjeter perveq atij qe ke pasur ne shtepi apo si, se nuk po e kuptoj sa duhet.

Provo ne safe mode dhe nga aty instalo avastin, normalisht avastin nese nuk e ke ne kompjuter atehere te duhet te installosh qoftė ne cd apo ndonje usb card, apo cfardo memory card e pastaj e pason ne kompjuterin tuaj.

Ke kujdes, nese e ke marr virusin nga ajo net kafe, mund te ndodh qe cfare do programi qe merr nga po e njejta net kafe mund te ndodh qe edhe ne programet tjera te ekzistoj ky virus. Gjithesesi kur te merr programe nga kushdo qofte, sigurohu te bejsh skanim me antivirus para se te vendosesh ne kompjuterin tuaj
    Provo gjithashtu me ē'instalu kasperskin nga safe mode, mos rastesisht ka konflikt me antivurisin tjeter qe e ke pasur ne kompjuter
    Po kasperski e kishte me sa pashe une.
    Se ne fillime ishto ok PC-ja megjithse me vononte shume ne ndezje.
    Por si ta insatloje ose ta cinstaloje anti-virusin nga safe?

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Po kasperski e kishte me sa pashe une.
    Se ne fillime ishto ok PC-ja megjithse me vononte shume ne ndezje.
    Por si ta insatloje ose ta cinstaloje anti-virusin nga safe?
    Njejte sikur ne normal windows, control panel, add/remove programs.

Nese pc ka qen ok para se te instaloni kasperskin, mbasi te provoni me ē'inistalimin dhe nese kjo nuk funksionon atehere provo me restore point. Zakonisht kur te instaloni program te ri, windows e krijon nje pikė per rikthim, prandaj shiko se mund te ndodhe qe te eshte krijuar pika e rikthimit kur e ke instaluar kasperskin.

Ndersa per vonese te ndezjes, kur te arrin te hyni ne windows dhe ne internet, me lajmero dhe i shkembejm emails, te tregoj ne msn si duhet me vepruar per te shpejtesuar kompjuterin.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga flag Lexo Postimin
    Njejte sikur ne normal windows, control panel, add/remove programs.

Nese pc ka qen ok para se te instaloni kasperskin, mbasi te provoni me ē'inistalimin dhe nese kjo nuk funksionon atehere provo me restore point. Zakonisht kur te instaloni program te ri, windows e krijon nje pikė per rikthim, prandaj shiko se mund te ndodhe qe te eshte krijuar pika e rikthimit kur e ke instaluar kasperskin.

Ndersa per vonese te ndezjes, kur te arrin te hyni ne windows dhe ne internet, me lajmero dhe i shkembejm emails, te tregoj ne msn si duhet me vepruar per te shpejtesuar kompjuterin.
    Po qe tani se nuk kam me kohe edhe nuk dihet se kur na rastis perseri per te kominikuar. po qe dil ne PM

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Here tjeter kur te heqesh AVG perdor nje program cinstalimi. Ta cinstalosh me ane te Windows nuk e heq komplet regjistrin dhe info te tjera.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me falni per mos pjesemarrjen ne kete teme anymore , po skam pas kohe dhe mundesi .
    Nje falenderim ne vecanti Ben7 , (u r the best ) dhe Ardit .. dhe gjithe te tjereve qe moren pjese ketu .

Laptopin e kam cuar te tekniku se vete si beja dot gje me . Eshte infektuar aq shume sa kisha problem me cdo faqe me ngrirjen e tyre .

Thx again per gadishmerine
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    kushedi ca faqesh ke hap mi Pink qe e ke virusu kompjuterin
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    kushedi ca faqesh ke hap mi Pink qe e ke virusu kompjuterin
    asgje te dyshimte Xhuxhu , do kete rebeluar vete lapi i tapit .. se ska sesi .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    nese e ki eset nod 32 aktuell ai i fshin automatikisht shiko e ka mundeisn e konfigurimit nese hyn ne setup
    aty mundesh ti thuash se ku ti vendos a ne quarantin apo ti fshij .
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Clud me sugjero disa programe cinstalimi... sepse une nuk i kam perdorur deri me sot, dhe megjithse kam cinstaluar symantec me del serish.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 17-11-2008 mė 16:00
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •