Close
Faqja 153 prej 323 FillimFillim ... 53103143151152153154155163203253 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,521 deri 1,530 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Une kam perdorur kater antiviruse deri me sote.
    Kasper eshte shume i mire ...por me licens ama, se pa licens ta heq trurin me ato mesazhet
    Norton gjithashtu eshte shume i mire...por kohet e fundit po me nxirte probleme per update ndaj e hoqa
    Nod 32 e kam ne perdorim tek nje prej kompjuterave, eshte i mire.
    AVG e perdor me kompjuterin qe mbaj on line sepse kerkon shpesh update...duket se eshte i mire...

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Po per NORTON 360 c'mendim keni.

Norton eshte av me i mire ne qarkullim dhe nuk ka te share.Vetem se kerkon nje pc me parametra SHUME TE MIRE.Por theksohet SHUME TE MIRE.....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Postime
    13
    Eshte nje nga viruset me te keqij ,dhe ka shume dhoje virusi worm ,worm CD-Worm file-worm document-etj .

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga kliton83 Lexo Postimin
    Eshte nje nga viruset me te keqij ,dhe ka shume dhoje virusi worm ,worm CD-Worm file-worm document-etj .
    por si und ta eleminoje se me ka hapur nje pune shume te madhe. Pas pak do hap edhe nje tem tjeter por do postoj edhe videon per te pare se car me ka bere,
    Por ky E:\1\sote\123 DVD Converter v4.6.0\(Crack)\DVDConverter.exe - Win32/Virut.NBH virus - cleaned - quarantined lloje car lloje eshte edhe nga miret se po me cmensin keto kohet e fundit.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Si tė fshij dosjet qė janė infektuar me NOD32?

A ka mundesi te me tregoje se si behet fshirja e dosjeve qe jane te infektuara me kete antivirus se e kam provuar disa here edhe nuk me nxier mundesi per ti fshir Delete ose dicka te ngjashme.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Kam marrė njė virus dhe kompjuteri nuk ndizet

Hi pershendetje si e kisha shkruar edhe die ne lidhje me problemin me virusin qe kish e beri punen, Isha ne net kafe edhe edhe e mora nje virus, edhe me thane qe te perdorja nje antivirus kaspersky e shkarkova e mora me vete edhe shkpova nje shtepi i bera instalinin por ne shtepi kisha edhe AVG free edhe nje program per PC doctor tools a dicka te tille e cinstalova edhe ate se kaspersky me thoshte se duheshin cinstaluar ata se kun instalohej dote ky, kisha me te riun qe ka dale ati te 2009 por pasi i cinstalova te dy ata qe kisha perseri me thoshte se eshte AVG edhe nuk instalohet, por kisha edhe nje version 7.... nuk e mbaje mende e provova ate edhe u instalua per bukuri beri edhe rindezjen PC-ja ok. Fillova te bej nje skaner PC-s edhe vazhdoje mire por me jepte shume shenja qe kishte viruse edhe mu duke dicka me i mire si anti-virus por cfare me doli, shkoje deri aty nga 80-90% edhe u fike por cfare me ndolli, i bera edhe nje video per ta pare, i kam provuar te gjitha metodat me F8 me F10 edhe me F12 edhe nuk bene asgje per me shume hidhini nje sy edhe videos.
    http://www.youtube.com/watch?v=nSKHGAIMkQY

A ka mundesi te me ndihmoj ndokushe se nuk dua qe ti beje edhe format se kam shume gjera te rendesishme brenda.
    Edhe nese formati i ben deme PC-s?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga driniluka : 17-11-2008 mė 09:47

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Hi pershendetje si e kisha shkruar edhe die ne lidhje me problemin me virusin qe kish e beri punen, Isha ne net kafe edhe edhe e mora nje virus, edhe me thane qe te perdorja nje antivirus kaspersky e shkarkova e mora me vete edhe shkpova nje shtepi i bera instalinin por ne shtepi kisha edhe AVG free edhe nje program per PC doctor tools a dicka te tille e cinstalova edhe ate se kaspersky me thoshte se duheshin cinstaluar ata se kun instalohej dote ky, kisha me te riun qe ka dale ati te 2009 por pasi i cinstalova te dy ata qe kisha perseri me thoshte se eshte AVG edhe nuk instalohet, por kisha edhe nje version 7.... nuk e mbaje mende e provova ate edhe u instalua per bukuri beri edhe rindezjen PC-ja ok. Fillova te bej nje skaner PC-s edhe vazhdoje mire por me jepte shume shenja qe kishte viruse edhe mu duke dicka me i mire si anti-virus por cfare me doli, shkoje deri aty nga 80-90% edhe u fike por cfare me ndolli, i bera edhe nje video per ta pare, i kam provuar te gjitha metodat me F8 me F10 edhe me F12 edhe nuk bene asgje per me shume hidhini nje sy edhe videos.
    http://www.youtube.com/watch?v=nSKHGAIMkQY

A ka mundesi te me ndihmoj ndokushe se nuk dua qe ti beje edhe format se kam shume gjera te rendesishme brenda.
    Edhe nese formati i ben deme PC-s?
    Nejse, nuk po e kuptoj si eshte e mundur qe ke qen ne Net kafe dhe ke marr virus ne komputerin tuaj personal ne shtepi. Perveq normal, nese ke marr ndonje program ne net kafe e qe ka qen me virus dhe e ke instaluar ne kompjuterin tuaj personal.

Zakonisht ne rastet ku antivirusi nuk mbaron deri ne fund ndodhe per shkak qe virusi eshte i till qe sa po te heton se antivirusi ka startuar, e ristarton kompjuterin dhe me kete e pamundeson antivirusin te perfundon punen e tij.

Ketu, ne raste te tilla, te duhet antivirus qe skanon para se te filloj Windows, ku virusi aktivizohet.

Provoje avast antivirus, avast te ofron kete mundesi te skanon para se virusi dhe windows te aktivizohen.

P.S Kete video qe e ke ofruar ne youtube, perveq qe ke treguar monitorin dhe qe sistemin e ke windows xp, nuk vėrejta asgje tjeter.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga flag Lexo Postimin
    Nejse, nuk po e kuptoj si eshte e mundur qe ke qen ne Net kafe dhe ke marr virus ne komputerin tuaj personal ne shtepi. Perveq normal, nese ke marr ndonje program ne net kafe e qe ka qen me virus dhe e ke instaluar ne kompjuterin tuaj personal.

Zakonisht ne rastet ku antivirusi nuk mbaron deri ne fund ndodhe per shkak qe virusi eshte i till qe sa po te heton se antivirusi ka startuar, e ristarton kompjuterin dhe me kete e pamundeson antivirusin te perfundon punen e tij.

Ketu, ne raste te tilla, te duhet antivirus qe skanon para se te filloj Windows, ku virusi aktivizohet.

Provoje avast antivirus, avast te ofron kete mundesi te skanon para se virusi dhe windows te aktivizohen.

P.S Kete video qe e ke ofruar ne youtube, perveq qe ke treguar monitorin dhe qe sistemin e ke windows xp, nuk vėrejta asgje tjeter.
    Por nuk nxier asgje tjeter edhe ti mire e ke per te insatluar Avast por pune eshte se si ta insatloje kur nuk ndizet?
    Edhe une si e thashe qe mora nje anti-virus kasprsky edhe ai me duket se e kishta virusin. edhe sa fillone punen PC-ja me shkeput perseri.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Por nuk nxier asgje tjeter edhe ti mire e ke per te insatluar Avast por pune eshte se si ta insatloje kur nuk ndizet?
    Edhe une si e thashe qe mora nje anti-virus kasprsky edhe ai me duket se e kishta virusin. edhe sa fillone punen PC-ja me shkeput perseri.
    Me sa e pash une, komputeri po ndizet mirepo windows nuk po startohet.
    Ne postin e pare keni then se ke qen ne net kafe dhe ke marr virus, pastaj ju kan rekomanduar te merrni kasperskin, ndersa tani po thua se ne kasperski ka qen virusi. Ky virus ne kasperski eshte virusi tjeter perveq atij qe ke pasur ne shtepi apo si, se nuk po e kuptoj sa duhet.

Provo ne safe mode dhe nga aty instalo avastin, normalisht avastin nese nuk e ke ne kompjuter atehere te duhet te installosh qoftė ne cd apo ndonje usb card, apo cfardo memory card e pastaj e pason ne kompjuterin tuaj.

Ke kujdes, nese e ke marr virusin nga ajo net kafe, mund te ndodh qe cfare do programi qe merr nga po e njejta net kafe mund te ndodh qe edhe ne programet tjera te ekzistoj ky virus. Gjithesesi kur te merr programe nga kushdo qofte, sigurohu te bejsh skanim me antivirus para se te vendosesh ne kompjuterin tuaj
    Provo gjithashtu me ē'instalu kasperskin nga safe mode, mos rastesisht ka konflikt me antivurisin tjeter qe e ke pasur ne kompjuter

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •