Close
Faqja 150 prej 323 FillimFillim ... 50100140148149150151152160200250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,491 deri 1,500 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Nese Kaspersky 6.0 Merr update i njeh dhe viruset e fundit qe kane dale. Vertet eshet prej historik por te kryen pune. Un me Kaspersky kam ngelur i kenaqur edhe PC nuk ma ngarkon shume por edhe viruset e reja i njeh. Instalova dhe Kaspersky 2009 dhe nuk kishte ndonje ndryshim te madh. Kur eshte virusi i keq jo 2009 te kesh por edhe 2029 te kesh e shpartallon. Mund te gjesh dhe Removal Tools nese di emrat e viruseve qe ke sepse ty mund te te duken sikur ke shume lloje virusesh por mund te kesh edhe Brontok dhe kur dhe kur i ben skanim te nxjerr direktorite te cilat jane infektuar me Brontok.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dip c'a po thua ? lool

Fol me avash me mua pls . C;a te bej une tani ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Sa shkurt i bie ti e bucko...... Une e mbaj PC pa antivirus edhe pre qe kam mare virus ose spywere e kam hequr pa problem fare edhe asnjehere nuk e kam reinstaluar XP ne laptopin tim OEM ose ne windows Vista Upgrade > windows XP Pro Upgrade > Windows 2000 Profesional. Si shpjegohet kjo?
    Qe kur jam regjistruar une ne 2006 qe ti ardi thua : jo po mua me hyn virusi he une ja bej keshtu e ashtu ...
    Ore ty te lumte qe je i zoti po ca te bej ky i shkreti qe do shkoj te blej dhe antivirus tani .
    Jepi ndonje mendim ketij hallexhiut dhe vazhdo pa antivirus se si dihet mbase po ta fut ndonje hack serb se kam degjuar se e kane marre keq me neve kohet e fundit dfshehur.
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Sa shkurt i bie ti e bucko...... Une e mbaj PC pa antivirus edhe pre qe kam mare virus ose spywere e kam hequr pa problem fare edhe asnjehere nuk e kam reinstaluar XP ne laptopin tim OEM ose ne windows Vista Upgrade > windows XP Pro Upgrade > Windows 2000 Profesional. Si shpjegohet kjo?
    Te ruan ZOTI!!
    sepse jan te rralla faqet ne internet ku mbrapa pop up-it nuk ka virus

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Duket qe kaspersky ne instalim bllokohet nga ndonje program i rregullt ose skedar virus.spyware.Ne fillim shkarkohet smart close,program qe mbyll
    gjithe proceset perprara instalimit te kasperskit ne kete rast.http://www.snapfiles.com/reviews/Sma...martclose.html
    Mbaji dritaret e internetit mbyllur,klik te katrori X ne cep te ekranit dhe moslej dritare interneti hapur.Pasi e hap dhe perdor smart close dhe mbaron pune me ate,fillon instalimin e Kasperskit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje ilustrim si te perdoret programi smart close(shiko postin e meparshem)

Kaspersky 2009 kerkon si kusht qe kompjuteri te kete windows xp me pakon sp2 ose sp3 te instaluar.Per te pare nese ne kompjuter ke pakon sp2 ose sp3 klik ne start.ne menu klik me te djathte ne my computer ikonen.ne menu klik ne properties.Te dritarja qe del mund te gjesh te shkruar Microsoft windows xp....dhe te rreshti fundit servis pack 2 ose 3,varet cfare eshte instaluar.Nqs nuk lexon aty servi pack fare atehere duhet instaluar servis pack 3 nga microsoft.com
    Kaspersky 2009 punon vetem per windows xp dhe vista.
    Nuk suportohen windows 2000,Me 98 dhe 95.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-11-2008 mė 18:56
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Postime
    118
    benseven11 a mund te me tregosh me kjarte si duhet te hy ketu per ti gjetur keta Spyware/Viruse p.sh kete qe ke ceke ghjfk.dll:

provoje njehere me ccleaner,per ta pastruar.Pas pastrimit te cepi ekranit ku eshte ora i ben klik i djathte dhe exit ikonave aty qe jane te programeve qe i ke instaluar vete.Len vetem ikonen e altoparlantit dhe ikonen e lidhjes se internetit.
    Pastaj klikon lart ne browser ne tools/manage addons Aty shiko nen Enabled seksion.Ka nje liste aty,midis mund te jete ndonje spyware/virus
    ne forme si psh ghjfk.dll cfare gjen aty me dll mbrapa duhet ta caktivizosh.Nje shembull figura poshte.Une nuk kam infeksion ne Pc vura si shembull emrin calkulator ne figure.
    Ose poston nje figure duke shtypur printscreen ne tastjere.Shkon ne start
    klik ne run dhe fut mspaint
    Klik ok.Do hapet paint i windowsit.Klikon ne Paint ne edit dhe paste.
    Pastaj klik ne file dhe save si jpg ose bmp file I ve nje emr.
    Shkon ne imageshack.com ngarkon imazhin aty dhe kopjon linkun e imazhit dhe e fut ne forum.Mundet qe browseri te jete infektuar me disa skedare te keqij dll.
    Nqs i caktivizojme te gjitha te keqijat ne browser mund te arrish te perfundosh shkarkimet dhe bere instalimet.

Sepse e kam Kompjuterin ne Italisht dhe nuk po di si te hy si e ke pershkruar, dhe nese mundesh me tregu me kjart pasi nderron gjuha nuk po kuptoj. Nese nuk priton. FLM.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Guevara mos dalim jashte teme se ska lezet postimi ishte per evalt sishte as per personin qe ka problem as per ndonje tjeter. Sa I perket hakerave serbe per mua le te mundohen te hackin pc tim skam ndonje informacjon kaq shume te rendesishem qe te joshen megjithese vetem peerguardian 2 kam ne pc le te mundohen te me hacking per mua ai qe meret me hacking pc personale eshte diletant. Persa I perket problemit pse nuk e ndihmova pink eshte se ben7 po e ndihmonte edhe une I besoj ati me shume se sa mund ti besoj evalt por ne shqiptaret e kemi nje te keqe qe ne mundohemi te kritikojme te tjeret pa dhene nje pergjigje per problemin se duam te tregojme qe e ne dime dicka. Kete e kam bere e une disa here nuk perjashtohem nga grupi qe une e quajta shqiptare. Prandaj edhe nga ndonjehere replikat e mia ironike ndaj ndonje personi kan qene me mendimin per tja ulur pak hunden dikujt.

PINK:

Me fal qe dola jashte teme. Perpara se te fillojme po te sygjeroj ti besh hapat nje nga nje.

Shko ne www.trendmicro.com edhe kliko ne softwere and and solution ne krye te faqes. Shko poshte ku thote tools edhe kliko ne hijack this. Kur te te hapet faqja poshte te shkrojturave ka nje pjese qe thote download trendmicro hijack this. Pasi ta shkarkosh e ta instalosh kliko ne butonin e pare ku thote "do a full scan and save log file" pasi te besh kete gje do te te hapet nje dritare notepad kopjoje te tere tekstin qe ke aty edhe hidhe ne forum ta kontrollojme me detaje. Derisa nje te pergjigjet mund te provosh keto gjera. Kliko ne start kliko ne run e shkruaj msconfig pasi te te hapet dritarja shko ne tabin e fundit ku thote startup e caktivizo cdo gje qe mund te kesh aty te aktivizuar pervec po pate nje qe thote synaptic pasi ajo eshte kontrollusi I mouse qe ke ne laptop. Pasi ti kesh caktivizuar te gjitha kliko ne apply. Pastaj shko ne tabin qe thote services edhe poshte ke nje pjese qe thote "hide all microsoft services" edhe pasi te zhduken shiko e caktivizo cdo gje qe mund te te duket si e pa dobishme si psh service qe skane shpjegime nga anash ose ndonje emer I dyshimte me emra ose shkronja te ndatruara. Pasi te kesh bere keto beji restart laptopit tedhe fillo instalimin e antivirusit. Nese gjate instalimit shikon ndonje pjese ku thote scan memory for viruses ose scan for virus beje para se te vazhdosh instalimin nuk e di nese kaspersky e ka kete opsjon. Nese instalimi eshte I sukseshem ja hodhe lumin edhe beji update antivirusit edhe bej skanim te plote. Pas skanimit mund te vesh perseri e te aktivizosh services te caktivizove ne filliim. Pres pergjigje

Ardi

P.S: Cuna ju lutem mos e kaloni kete teme ne nje lufte se kush eshte antivirusi me I mire
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Janė krijuar Autorun.inf dhe nuk i fshij dot!

Pėrshėndetje mė nevoitet ndihma juaj, ditėve tė fundit kam probleme me pc, ato jan si vijojnė mė posht.

Nė : C dhe : D janė krijuar Autorun.inf dhe nuk i fshi dot, sepse kur ma ti fshi mė del kjo figura mė posht. Fig 1.

Nuk munda ta largoj edhe pas pėrdora disa programe antispyware, uninstaller tė ndryshėm por sėrish nuk bėnte, dhe mendova ta bėj system resotore, por edhe kjo shfaq njė problem qė nuk e ka shfaqur mė herėt, ja si qėndron system restore kur e hap dhe ngel kėshtu si nė figurėn mė posht. Fig 2.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 15-11-2008 mė 12:50
    Sui generis

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Raper,une nuk e shof pic qe ke postuar!?
    Feel the pump √

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •