me i miri Kaspersky , dhe pik muhabetit
me i miri Kaspersky , dhe pik muhabetit
Evalt, shume faleminderit per ndihmen qe me dhe, me ate programin e symantecut arrita ta bej uninstall dhe tani ēdo gje eshte Ok. Edhe njehere Flm.
Blood, flm dhe nga ty.
Ju uroj gjithe te mirat te dyve.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Symantec me NORTON jane pak larg.Normale qe me mire me Norton sesa AVG AVAST AVIRA etj etj.
Antivirusi me i mire per mua
www.kaspersky.com
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Djema ju pėrshendes tė gjithėve dėshiroj t'u pyes njė pyetje. A do te me kishit tregue se cilėt nga kėta antivirusė e ngarkon mė sė shumti pc-nė e cilėt mė pak:
Kaspersky 2009
AVAST
Bit Defender 2009 Total Security
Nod 32
AVG
Apo edhe ndonje antivirus tjetėr qe eshte me efikas....
Dhe cilin do te me kishit propozuar tė vendosi (deri me tani kam pasur Kaspersky po po me nxjerr problem me licensė).
Si ju duket Bit Defender 2009 Total Security te vendosi.....
Pres pėrgjigje reale nga ju.
Per mendimin tim, Bit defender me duket kot...
Avast eshte i mire,
Kaspersky shume me i mire...
Mbrapa nuk mbetet as NOD32
NOD32 ėshtė antivirus i mirė gjithashtu dhe shumė i lehtė pėr PC pasi konsumon shumė pak pore nga pc pėr tė funksionuar. I shpejtė dhe efikas. Edhe Kaspersky i mirė ėshtė por pak i rėndė pėr kompjuterin. Duhet tė kesh pc tė mirė dhe tė fuqishėm pėrndryshe nuk do tė funksionojė mirė. Provoje njėherė NOD32 dhe shih e bėj.
AVAST ėshtė mė i miri besoj ndėr antiviruset e lirė qė qarkullojnė. Por nuk je dhe shumė i sigurt me tė. Shumė viruse i zbulon shumė vonė pasi kanė hyrė kur ti pėrdor ndonjė dosje tė infektuar. Kėtė kam vėnė re gjatė pėrdorimit tė kėtij antivirusi. Mė pas kalova nė NOD32.
Kalofsh mirė.
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Antivirusi mė i lehtė qė kam provuar ėshtė NOD32. Pėrveē AVG pjesėn tjetėr tė antiviruseve e kam provuar dhe kam ngelur i kėnaqur vetėm nga NOD32. Ėshtė shumė i shpejtė dhe efikas. Jo se antiviruset e tjerė nuk janė tė mirė por e ngarkojnė shumė sistemin kurse NOD32 shfrytėzon shumė pak nga poret e sistemit kopmjuterik. Paketa e plotė e kėtij antivirusi ėshtė akoma mė e lehtė. Kushton njė ēikė por je mė i sigurt me kėtė antivirus pėr mendimin tim.
Zgjidh edhe merr. Kalofsh mirė.
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
I mire dhe i lire vetem mualti eshte.
KASPERSKY 2009 shume shume shume i mire vetem pas NORTON (me te cilin duhet te kesh kompjuter PERBINDESH qe ta perdoresh.)
KASPERSKY 2009.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt