Close
Faqja 141 prej 323 FillimFillim ... 4191131139140141142143151191241 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,401 deri 1,410 prej 3223
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    problemi eshte se nuk e gjej dot pathin e virusit. vetem kur e nxjerr antivirusi e shikoj emrin e tij. as me search dhe as ne task manager nuk e gjej.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Virusi ndodhet ne MBR menyra e vetme per ta regulluar eshte te boot nga nje CD antivirusi Symantec ka nje gje te tille nuk e di ne antiviruset e tjera kane apo jo. Nese ke produkte te Symantec atehere mjafton te bootesh PC nga CD e symantek edhe ben run virus scan qe aty. NORMAN me duket ka nje versjon per flopy disk provoje
    Gjithashtu ka raste qe fixmbr mund ta heqe si virus

Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 12-10-2008 mė 12:40
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923

Mė ka hyrė njė virus nė rrjet

Me ka hyre nje virus ne rrjet dhe ngadaleson shume kompjuterat, ka raste kur u ben edhe restart. Virusi quhet vip.js Problemi qendron se edhe pasi formatova te gjitha kompjuterat e salles virusi perseri futet ne rrjet.

Gjate hapjes se faqeve te internetit jep nje mesazh poshte ne status bar sikur jam duke vizituar ads.vk987.info edhe pse jam duke kerkuar tek google.

Ndonje ide?
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Per mendimin tim shkarko anti virus AVG 8.0
    Mua me ka sherbyer shum dhe kur isha ne shqiperi qe rija tek dyqani
    kete antivirus e kam provoje ta instalosh njeher kete se mos i ben
    derman por shkarkohe ne te gjith pc
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Ardi flm per keshillen.
    Tek CD e motherboardit (Asus) kishte antivirusin e Nortonit. E instalova nga qe kishte symantec. E provova ta bej boot, por nuk e ben dicka te till. Bootin u perpoqa me menyren klasike sic e bejme kur duam te bejme format me cd e windosit brenda ne PC (ne kte rast me cd e motherboardit qe ka dhe nortonin brenda), por nuk ma jep PC nje mundesi te tille.

Mos valle veproj ne menyre te gabuar apo mund te mos e ket mundesin vet cd meqe nuk eshte e symantec por thjesht e ka si program?

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje morrison,

A mund te provosh te skanosh me Avira AntiVir Rescue System? Siē mund ta shikosh edhe nga faqja e produktit, ke dy mundesi: te shkarkosh programin (qe te jep opsionin per te djegur CD-ne me vone) ose imazhin .ISO (per ta djegur vete ne CD me programin tend). Pas krijimit te CD-se mund te nisesh kompjuterin me CD-ne brenda dhe te besh nje skanim me gjithe mundesite qe ofrohen.

Nese perseri CD-ja nuk nis automatikisht, provo te shkosh ne BIOS-in e kompjuterit (shtyp tastin "F2" gjate ndezjes fillestare te kompjuterit) dhe drejtoje kompjuterin qe te nise me CD-ne se pari (shiko per diēka qe lexon "boot" ose posto ne forum figuren qe shfaqet).

Gjithashtu, ne postimin tend nuk ke percaktuar se ēfare antivirusi perdor.

Nje mundesi e dyte (nese metoda me siper nuk funksionon si duhet) eshte instalimi dhe skanimi ne "Safe Mode" me keto dy produkte:

1. SUPERAntispyware
    2. Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus

Dhe mos harro qe ne fund te japesh edhe informacionet qe te dalin pas skanimit me HijackThis.

Ditėn e mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 14-10-2008 mė 14:01

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Flm BHGod, do e provoj nje here duke ndjekur keshillat e tua. Antivirus ne PC kam ESET, por e provova dhe me Norton i cili as qe nuk e sheh fare virusin kurse ESET e gjen sa here qe ndez PC por me thot qe nuk i ben dot gje ketij virusi. (te 2 antiviruseve i kam bere update)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Viruset ne mbr nuk mund te hiqen nese ke nje sistem operimi te hapur edhe aktiv qofte ky ne normal mode ose safe mode. Mer nje cd xp boot nga cd hyre ne recovery mode duke shtypur R ne comand prompt shkruaj fixmbr edhe shpreso qe mbr I ri do overwrite virusin.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    Ky eshte nje problem shume i perhapur por edhe shume i lehte per t'u rregulluar . Po me habit fakti qe Kaspersky nuk e ka zgjidhur . Gjithsesi ky programi ketu Flash Disinfector eshte krijuar per kete problem dhe eshte shume efikas. Megjithate hape ate file autorun.inf dhe postoje ketu ne forum.
    Imagination is intelligence having fun

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165

A mė lejohet tė instaloj 'antispyware' dhe Kaspersky 2009?

Ju pėrshendes djema Desha t'u bėj ni pyetje Ekspertėve. A Mė lejohet qė i kam te instaluara Dy antivirusė AntiSpyware dhe Kaspersky 2009? ne pc-nė time.

Per mua nuk jam duke e verejtur ndonje ngadalėsim. Po kam frikė mos biejnė ne konflikt keta dy ndermjet vete.

Pres nje pergjigje te shpejt dhe te me tregoni se ēfarė te veproj
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •