Po per Vista, si tja bejm? Kam te njejtin problem si ky i nderuari, i prevova keto menyrat ketu, kerkova dhe ne google, HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main thone te bej kete dhe pastaj tek Windows Title te ndryshoj, po s'funksionon.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Provoje te instalosh move on boot.
http://www.softpedia.com/get/System/...veOnBoot.shtml
Pas instalimit klik ne start/run
Aty fut C:\Windows\system32
Klik ok.
Te dritarja tjeter klik ne view,klik ne details.
Klik perseri ne view/arrange icons by.../modified.
Shiko ne fund te dritares per 10 artikujt e fundit.Duhet te kete ndosnje skedar virus/spyware.
jep nje pamje.Duhet pare cfare duhet hequr.
Pasi verifikohet cili skedar eshte virus,i ben klik i djathte dhe ne menu klik move on boot.
behet ristart kompjuteri qe te hiqet infeksioni.
Si fillim duhet pare nje figure e fundit te listes ne system 32 cfare jep aty.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kot po ja fus une, mos hyn me nai proxy kinez edhe i dalin automatikisht ne kinezce te shkruajturat?
Mund te jete instaluar edhe ndonje pako gjuhe kineze,mund te jene futur fonte kineze ne kompjuter. Proxy server vetem percjellin kerkesat qe ben per url adresat me browser.Kerkon forumi shqiptar dhe proxy te dergon faqen e forumit shqiptar.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
te eshte regjistruar ne driver cache, duhet ta fshish edhe aty, (manualisht) pas ristartimit sistemi mund ta kerkoje serish.
por sic te thash me heret - te mos shpresosh se eshte vetem nje virus ata folder qe kam numeruar ne faqen e kaluar permbajne nje mori skedaresh tjere te atij virusi qe serish do ta aktivizojne duke e shkarkuar nga interneti.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
do e provoj edhe kete benseven, a ka mundesi nje pyetje mos eshte ky software diqka ngjajshem si Hijack programi??
Oj Maje
te thash se mund ta aktivizosh edhe permes
C:\WINNT\system32\gpedit.msc
apo me saktesisht:
%windir%\system32\gpedit.mscia bej "copy" (kesaj siper) dhe "paste" ne adresbar te explorerit kudo qe te jesh dhe shtyp "Enter", heu djalli e marrte!
Pastaj vijo ato qe kam shkruar me heret.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maja : 02-10-2008 mė 16:49 Arsyeja: gramatike
End discrimination - Hate everybody!
Krijoni Kontakt