Close
Faqja 126 prej 323 FillimFillim ... 2676116124125126127128136176226 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,251 deri 1,260 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    sa i perket SIstemit operativ une per vete nuk e ndrroj me XP, kurse per antivirus te kisha preferuar Eset Smart Security sepse i ka te gjitha dhe nuk e mundon procesorin

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    sa i perket SIstemit operativ une per vete nuk e ndrroj me XP, kurse per antivirus te kisha preferuar Eset Smart Security sepse i ka te gjitha dhe nuk e mundon procesorin
    flm,

pėr procesor nuk e shikoj sepse do mar nje laptop tė fortė vetem se mė tregoni se cili antivirus edhe cili version i vistės ėshtė mė i mirė, kėrkoj ndihmė nga ekspertet...
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

Une te thash Windows Vista 64bit Ultimatum.Eshte shume i mire e kam perdorur vet por ka edhe anet negative.Psh shume programe qe punojne ne XP ne vista as qe behet fjale te hapen..Ndersa per antivirus te sygjeroj KASPERSKY 7 ose 2009 nqs e perballon pc.Mire do ishte ta blije me lek mqs po shpenzon dhe do ta kesh pc mire.Por edhe versioni warez nuk eshte keq...KLM
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Une te thash Windows Vista 64bit Ultimatum.Eshte shume i mire e kam perdorur vet por ka edhe anet negative.Psh shume programe qe punojne ne XP ne vista as qe behet fjale te hapen..Ndersa per antivirus te sygjeroj KASPERSKY 7 ose 2009 nqs e perballon pc.Mire do ishte ta blije me lek mqs po shpenzon dhe do ta kesh pc mire.Por edhe versioni warez nuk eshte keq...KLM
    do e blej nuk do e mar warez por jeni te sigur se KASPERSKY eshte i mire per Vista?

Mua disa po me thonė AVAST !, qfarė mendoni pėr kėte?
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

Cdo njeri ka mendimin e tij.Mendimi im;
    Avast=Pa antivirus fare...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    kam vindos XP dhe antivirus kam ate qadren per momentin dhe shume mire esht..per Vindows Twista nuk kam ndigjuar gjera positive prandaj nuk e kam ven
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Ca eshte ky antivirus me cader moj ku e ke psonis.?Edhe bej nje kurs drejtshkrimi lol se na fiksove mora encrypter qe dallova ca ke shkruajtur.. Kalofsh Mire...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Ca eshte ky antivirus me cader moj ku e ke psonis.?Edhe bej nje kurs drejtshkrimi lol se na fiksove mora encrypter qe dallova ca ke shkruajtur.. Kalofsh Mire...
    ja mer cun ket antivirus kom
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Avira Antivir.Pyeta sepse ngaqe nuk e kam perdorur asnjehere dhe nuk po e njihja logon...

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga auLoN. Lexo Postimin
    Edhe unė do merja XP, por kompjuterėt e rijnė tė gjithė po vijnė me Windows Vista.
    '

Po kerkoje me XP jo me vista ose ne te kundert futi nje format dhe fut XP.

Persa i perket temes se ke sistem te zgjedhesh, per mua e thashe dhe me lart merr XP. Por varet se per cfare ti do ta perdoresh me shume ate PC. NEse ti je i dhene pas grafikes se aplikimeve dhe PC te duhet vetem per internet ose argetim athere ok merr Vista, por nese te duhet per pune athere merr XP. Vista per nga vete interface qe ka kerkon shume risurse nga PC. PRa me pak fjale nese ti ke 2 GB RAM athere nga keto 2 GB 500 ose 600 MB do te ti marre sistemi per grafiken e bukur qe ka ( nuk po llogarisim fuqine qe kerkohet nga procesori per te mbajtur kete sistem). Dhe pjesa e mbetur te mbetet per programet apo lojerat qe mund te luash.

Nga ana tjeter XP kerkon shume here me pak resurse dhe per pasoje ti do kesh nje PC i cili do te te pergjigjet me shpejt. Gjithashtu programet edhe sot e kesaj dite po dizenjohen per XP dhe e ke me te lehte per te gjetur ate qe kerkon.
    Nese e ke fiksim grafiken e vistes, te kujtoj qe nje gje te tille mund tia besh dhe XP fale nje programi VISTA Transformer Pack.
    Gjithsesi ti mund te zgjedhesh ate sistem qe te pelqen...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •