Close
Faqja 125 prej 323 FillimFillim ... 2575115123124125126127135175225 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,241 deri 1,250 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e cool_boy
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    78
    Po ky Avira Antivir sa zgat nje muaj trial apo pergjithmon eshte free

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    cool boy,

Avira AntiVir jepet ne 3 versione (shiko ndryshimet). Njeri prej tyre eshte falas, kurse dy te tjeret me pagese. Versioni falas (Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus) nuk skadon asnjehere, ose me mire mund ta rinovosh perseri kur del nje version tjeter i madh i ri (zakonisht nje here ne vit). Ridatimet e antivirusit jane te perditshme, perafersisht dy-tre here ne dite.

Jo e ke ngaterruar me ndonje gje te vogel Kenete...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e cool_boy
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    78
    BHGod
    falemiderit per sqarimin do ta marr Avira edhe pse nuk kam probleme sepse kam avast nuk eshte aq i mire por deri sot nuk kam pasur probleme por do ta mare mar edhe kete faleminderit

Cilin version tė Windows Vista dhe kė antivirus?

Pėrshėndetje,

kam njė pyetje kam vendosur tė blejė njė lap top tė ri me sistem operativ windows vista

Dėshiroj disė kėshilla nga ekspertėt.

Cilin version tė windows vistės ta marrė:
    Windows Vista BUSINESS
    HOMEBASIC
    HOMEPREMIUM
    ULTIMATE
    HOMEBASICN
    BUSINESSN
    STARTER
    ----------------------------------------

Cila nga kėta ka pamjė mė tė mirė, punė mė tė mirė, dhe siguri mė tė mirė.

Dmth mė tregoni ju se cilin ta marrė.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pyetja 2:

Nė lap top patjeter duhet tė fus ndonjė antivirus mė tregoni se cilin ta fus dmth cili ėshtė mė i mirė

KASPERSKY Antivirus
    NOD32 Antivirus
    NOTRON Antivirus
    AVAST! Antivirus
    -------------------------------
    Apo nese ka ndonjė tjetėr mė tregoni cilin ta marr cili siguron lap top-in mė shumė, dhe cilin version tė Antivirus-it qė do tė mė preferoni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

JU FALIMINDERIT, SHPRESOJ SE DO TĖ MĖ NDIHMONI.

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga auLoN. Lexo Postimin
    Pėrshėndetje,

kam njė pyetje kam vendosur tė blejė njė lap top tė ri me sistem operativ windows vista

Windows Vista BUSINESS
    HOMEBASIC
    HOMEPREMIUM
    ULTIMATE
    HOMEBASICN
    BUSINESSN
    STARTER

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pyetja 2:

Nė lap top patjeter duhet tė fus ndonjė antivirus mė tregoni se cilin ta fus dmth cili ėshtė mė i mirė

KASPERSKY Antivirus
    NOD32 Antivirus
    NOTRON Antivirus
    AVAST! Antivirus
    Apo nese ka ndonjė tjetėr mė tregoni cilin ta marr cili siguron lap top-in mė shume.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per antivirus une te kshilloj AVIRA
    Ne Tirone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2008
    Postime
    47
    Me perjashtim te disa opsioneve qe mund te kete gjithsecili nga Sistemet operative nqs do e perdoresh per pune te thjeshta me documenta. muzike, video, internet, msn yahoo etj merr homepremium eshte yll.
    Antivirus do te besoja avast dhe kaspersky original.

Citim Postuar mė parė nga auLoN. Lexo Postimin
    Pėrshėndetje,

Windows Vista BUSINESS
    HOMEBASIC
    HOMEPREMIUM
    ULTIMATE
    HOMEBASICN
    BUSINESSN
    STARTER

Pyetja 2:

KASPERSKY Antivirus
    NOD32 Antivirus
    NOTRON Antivirus
    AVAST! Antivirus
    Apo nese ka ndonjė tjetėr mė tregoni cilin ta marr cili siguron lap top-in mė shumė, dhe cilin version tė Antivirus-it qė do tė mė preferoni.

Kurre mos e gjyko nga pamja.Une do te sygjeroja XP.Eshte dhe nje teme ketu ne forum me duket ku eshte nje sondazh se cila eshte me e mire personalisht me duket XP.Gjithsesi nuk dua te pres hovin qe ke marrur per te blere laptopin me vista.E para laptopi duhet ta perballoje visten se mos ecen me te ngecur.e dyta une kam perdorur Windows Vista Ultimatum x64.Me duket versioni me i mire me gabimet e veta.Po ta them edhe njehere mos lakmo te bukuria por te performanca.Sa per antivirus te sygjeroj Kaspersky...Eshte nder me te miret.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Ehde une bashkohem me mendimin e Mordor. Per mua zgjidh sistemin XP. Perderisa edhe vete microsoft ka deklaruar qe sistemi Vista nuk hyn tek sukseset e kesaj kompanie athere me mire zgjidh XP. Persa i perket antivirusit do te te rekomandoja CA Antivirus. Eshte nje pakete perfshire antivirus,antispyware,firewall,antispam etj. E vecanta e ketij antivirusi eshte qe nuk ngarkon shume sistemin. Me nje Laptop te mire, me nje sistem XP dhe me kete antivirus besoj do jesh i kenaqur.

Edhe unė do merja XP, por kompjuterėt e rijnė tė gjithė po vijnė me Windows Vista.
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •