Close
Faqja 123 prej 323 FillimFillim ... 2373113121122123124125133173223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 3223
    Mer ndonje program per c'instalim programesh.Dmth program qe eshte krijuar per te hequr programe te tjere.Pastron rregjistrin nga ky program qe do te heqesh ben shume gjera.Une e kam nje te tille po deshe me thuaj.Eshte dhe nje i tille qe mund ta maresh free nga faqja zyrtare e programit.
    www.revouninstaller.com
    Ky eshte postimi im te kjo teme
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98369
    Po nuk te beri pune adresa qe eshte aty me kontakto me mp ose ketu te tema te jap ndonje program tjeter per cinstalim...GJithashtu lexo potimin e BHGod poshte meje te ajo teme se eshte shume efikase dhe mbaso ato prog te bejne pune..Kalofsh Mire..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Na thuaj edhe ca antivirusi ke qe te behet me specifike....

P.S Nuk hapet pamja..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e xheimsi
    Anėtarėsuar
    21-06-2008
    Vendndodhja
    gjirokaster
    Postime
    23
    me nje tune up fare mire e cinstalon antivirusin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    per fshirjen e programeve nga pc un perdor Your Uninstaller cinstalon edhe filet nga regedit.
    cinstalon edhe antiviruset, por nese prap nuk cinstalohet mund te provosh me save mode

Une kam tre ne pc time.Your Uninstaller ; Software Remove Master ; Revo Uninstaller.Kush i do te me thote lol.RREKLAME ...

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Koka e temes eshte shume e saktesuar, 'dua nje antivirus te mire falas', ndaj nuk e kuptoj se ē'pune ka Norton-i apo ZoneAlarm-i apo Kaspersky ne kete pike (po shikoja disa nga pergjigjet me siper).

Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus, antivirus mjaft i mire; e theksoj "antivirus", pra nuk ka antispyware.

"AVG Free" dhe "avast! antivirus 4.x Home Edition" kane te inkorporuar edhe modulet 'antispyware'.

Klasifikimi im nga me i miri tek me pak i miri:

1. Avira
    2. Avast
    3. AVG

lol, tani po e ve re: qe te treja fillojne me A.

po eshte e vertete se keta jane me te miret dhe do te thoja se avg eshte me i forti per viruset me te rrezikshme (i testuar ) e kam fjalen per viruset qe lejojne te tjeret te kontrollojne pc tende.
    ju pershendes.

Koka e temes eshte shume e saktesuar, 'dua nje antivirus te mire falas', ndaj nuk e kuptoj se ē'pune ka Norton-i apo ZoneAlarm-i apo Kaspersky ne kete pike (po shikoja disa nga pergjigjet me siper).

Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus, antivirus mjaft i mire; e theksoj "antivirus", pra nuk ka antispyware.

"AVG Free" dhe "avast! antivirus 4.x Home Edition" kane te inkorporuar edhe modulet 'antispyware'.

Klasifikimi im nga me i miri tek me pak i miri:

1. Avira
    2. Avast
    3. AVG

lol, tani po e ve re: qe te treja fillojne me A.
    Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    po eshte e vertete se keta jane me te miret dhe do te thoja se avg eshte me i forti per viruset me te rrezikshme (i testuar ) e kam fjalen per viruset qe lejojne te tjeret te kontrollojne pc tende.
    ju pershendes.
    Une personalisht AVG e kam pasur per nje kohe relativisht te shkurter.Ne pc time futen shume USB dhe External HDD te cilet normalisht mbartin viruse.Kur kisha AVG as update donte as licence as gjera te tilla.Po asnje virus nuk me kapi sa qendroi ne pc time diku te 2 jave e kam mbajtur.Kur vura Kaspersky 7 dhe i bera update dhe me licence te sakte u pastrua pc se ishte full me viruse.Edhe HDD i jashtem edhe USB mbartenin viruse kur i bera sscan me AVG nuk kishte kur i bera me Kaspersky kishte si per cudi.
    Kalofshi Mire..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kerkoj antivirus te mire FALAS!!!

S'ka!!!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    S'ka!!!
    Pse ka mbaruar buxheti??

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kerkoj antivirus te mire FALAS!!!

S'ka!!!
    Edhe kjo eshte e vertete.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •