Ju lutem nese ka mundesi te me ndihmoni si ta largoj ket virus Trojan-Drooper.Win32.Agent.eya
Kam antivirus kaspersky 7.0, mirpo nuk po mund ta largoj ket virus
Ju lutem nese ka mundesi te me ndihmoni si ta largoj ket virus Trojan-Drooper.Win32.Agent.eya
Kam antivirus kaspersky 7.0, mirpo nuk po mund ta largoj ket virus
Trojan-Dropper.Win32.Agent.eya eshte emri i sakte.
Si e kuptove qe ke virus? Nese Kaspersky e diktoi si virus, jepe ketu shtegun e plote ku ndodhet, d.m.th.: "C:\..." (adresa ku ndodhet ky virusi), qe te mund te tregoj ndonje menyre. Tek kjo faqe jane disa "trojan droppers" te ndryshem dhe menyra se si mund te hiqen ata: http://www.viruslist.com/en/virusesd...pter=153318112 , por per fat te keq nuk eshte ai qe ke ti. Edhe nje here, duhet te japesh adresen e sakte se ku gjendet virusi.
EDIT: Mos e formato pernjehere! Vetem se do te ishte mire qe kompjuterin te mos e lidhje me internet pa e hequr si virus. Nese ke mundesi, perdor ndonje kompjuter tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 01-03-2008 mė 19:53
Flm BHGod, por mu desht qe ta restartoj pc dhe ti bej prap nje scan dhe pastaj e bera disinfect,kshtu qe e pastrova.
Sido qe te jet virusi gjendej ne C:\WINDOWS\Installer\{a945e7db-f33a-4585-b41b-043cace97aba}\WinSrv.dll
Edhe un kerkova ne google ndonje sqarim per ket lloj virusi,por nuk gjeta asnje informacion.
Faleminderit gjithsesi![]()
Mua me duket mjaft praktik dhe i mir ne dizajn Norrton 360
NOD32 dhe DeepFreeze2000XP
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Pėrshendetje
Cfarė programi antivirus interneti mė rekomandoni?
Flm shumė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-03-2008 mė 02:02
Life's too short to remove USB safely.
Une perdor kaspersky 6.0 me liēense deri ne 2010. Mua me ben shume pune dhe deri tani jam i kenaqur me performancen e tij. Trojanet sidomos i ngordh fare. Por, nqs mund te blesh online ne internet, do te shygjeroja kaspersky 7.0 me liēense nga kaspersky lab, pasi liēensat e tjera futen ne blacklist.
Gjithashtu, eshte dhe nje antivirus tjeter trendycline me duket se e ka emrin, dhe ky eshte shume i mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-03-2008 mė 02:02
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Avira AntiVir PersonalEdition Classic (antivirus falas, me ridatime te perditshme)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-03-2008 mė 02:04
Kam nje problem me internet explorer 7. E hap faqen e internetit si gjithnje e ne momentin qe dua ta mbyll me bllokohet e thote se sistemi ka gjetur nje problem e do ta ristartoje serisht faqen e internetit nga fillimi. Kete gje e ben duke shkuar te faqje fillestare pas ristartimit por nqfs dua ta mbyll, perseri ben te njejten gje. Ndonjehere bllokohet fare e rri ashtu i hapur gjithnje ne pune. Provova te instaloj Mozilla Firefox e kjo punon shume mire e nuk me jep asnje problem. Une perdor Windows Vista Home Premium origjinal pasi eshte blere bashke me notebook e ri.
Faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-03-2008 mė 23:32
Ky problem mund tė shkaktohet nga ndonjė program shtesė i Internet Explorer. Internet Explorer tė lejon tė paaftėsosh programet shtesė tek menyja Veglat > Menaxho Shtesat > Aftėso ose Paaftėso Shtesat. Aty ėshtė mirė tė kesh vetėm shtesa nga kompani tė njohura si Microsoft, Adobe, Real Networks, etj. Nėse shikon ndonjė shtesė tė dyshimtė, paaftėsoje dhe shiko nėse do e rregullojė problemin.
Nėse vazhdon tė kesh problemin hap menynė Velgat > Opsionet e Internetit > I pėrparuar dhe shtyp butonin rivendos. Shtyp pėrsėri rivendos. Kjo komandė do restuarojė konfigurimin origjinal tė Internet Explorer dhe do paaftėsojė tė gjitha shtesat me pėrjashtim tė shtesave origjinale. Nėse kjo e zgjidh problemin, mund tė fillosh tė aftėsosh shtesat njė nga njė deri sa tė zbulosh cila ta shkakton problemin.
![]()
Edi
Krijoni Kontakt