Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle4808358.ece

Ketu e keni videon te cilen e ka postuar vrasesi para se te kryej krimin.
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    shyqyr zotit qe nuk e imiton ndonjeri ne shqiperi se do bente kasapane
    se kallashet sheshit i kemi
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    dhjet nxenes dhe nje profesor vdiqen nga te shtenat e keti psikopati.
    Finlanda renditet ne mesin shteteve qe posedon me se shumti arme per kok te banorve.
    Diku rreth 69% te popullsis posedon arme me leje,eshte shume e quditshme se ne finland mund ta marresh licencen qe ne moshen 18vjeqare,per kete ligj finlanda ishte ne konflikt me bashkimin evropian,por ju dashte qe vetem pas kesaj masakre te mendoj per ndryshimin e keti ligji.
    Per qudi ketu nuk kerkohet dorheqeje e askujt sepse me shkoj ndermend qe po te ndodhte kjo ne shiperi(mos e befte zoti)do te kerkohej menjeher koka e berishes,pra eshte edhe ky nje shembull i demokracis se me shkarkime asgje nuk mbrrihet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Te pershendes Drenicak. Edhe une ate po mendoja. Larg qofte te kishte ndodhur kjo ne Shqiperi do kishim zgjedhje te parakoheshme me siguri.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Populli Finlandez ishte i armatosur sikur amerikanet dhe Jemenet ...keta tre popuj kishin arme sejcili ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Me duket se keni harruar popullin shqiptar ne Shqiperi. Ne 1997 rreth 740 000 arme te lehta + mijera arme te renda u moren nga depot ushtarake. Mendohet se gjysma e tyre jane shitur jashte vendit ose jane demtuar, pra i bie qe ende te kemi te rresh 370 000 arme ne vend.
    Por te ne ende nuk ka fenomene te tilla sic jane vrasjet kot per sport te njerezve. Ketu njerezit kane shume "arsye" tjera per t'u vrare me arme, si psh pse e pa tjetri-tjetrin, pse lopa e njeri kaloi ne token e tjetrit, pse njeri e shau tjetrin etj etj. Sic shihet finlandezet qe kryen vrasjet nuk mund te krahasojne arsyet e tyre me arsyet e vrasjeve qe kryehen ne Shqiperi. Ketu te pakten kane nje arsye "te forte"....

Citim Postuar më parë nga beni67 Lexo Postimin
    Te pershendes Drenicak. Edhe une ate po mendoja. Larg qofte te kishte ndodhur kjo ne Shqiperi do kishim zgjedhje te parakoheshme me siguri.
    Nuk besoj se ka kerkuar apo ka per te kerkuar njeri doreheqjen e nje kryeministri per nje krim. Sa lajme ka ne Shqiperi cdo dite, ky vrau kte e ate, i bie te kerkohej doreheqja cdo dite.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga HoLd*Em Lexo Postimin
    Thelbi i problemit nuk eshte liria per te siguruar arme. Ne mos me arme zjarri do e bente me thika e shpata si ne Japoni.
    Ku i gjeni aman keto logjikat, me ndonje kanal telezapping qe i dedikohet ndonje publiku me inteligjence te ulet?

Aty tek lagja ime ne Kombinat u benin sherre me sopata e thika qysh ne kohen e Dulles, por lapidaret i nxorrem ne kohen e kallashave te 97-es.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Te ze ndonjehere dhe rehati...!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte hera e pare qe ndodh nje gje e tille dhe vecanerishte ne Finland. Duhet ditur se Finlanda renditet nder 4 vendet e para ne bote tek te cilet tek popullata ka nje numer te larte qe posedojne arme personale, andaj sende te tilla priten, meqe egzistojne edhe persona mentalisht te stopuar si ky i fundit dhe ai para ca kohesh.
    Une kam pak qe jam regjistruar dhe tani e pash postimin tend. Eshte e vertet ajo qe thua, se renditet ne vendet e para per arme mbajtje me leje ne familje. Por eshte dhe dicka tjeter, se perpara 5 viteve Finlanda festoje 100 vjetorin qe nuk kishte ndodhur asnje krim, ku futet vjedhja, shantazh, vrasje. Po dhe perpara dy vitesh ndodhi e njejta gje po me nje student qe poseidonte nje arme ne shtepi, dhe vrau 5 persona ne shkoll. Eshte rasti i dyte ne 4 vite. Tani eshte bere dicka qe vertet duhet te shqetesohen autoritetet kopetente per dhenien e lejeve te arme mbajtjes.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Nusja e vdekur, mes legjendës dhe të vërtetës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-01-2016, 08:48
  2. Diana Çuli: Ndjesë familjes së poetit të pushkatuar..
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 18:30
  3. Mjekët e deklarojnë të vdekur, kthehet në jetë 6-vjeçarja
    Nga ALBA në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-05-2004, 07:58
  4. Tragjedi tjetër në det, 21 të mbytur e 7 të humbur
    Nga ALBA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •