http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle4808358.ece
Ketu e keni videon te cilen e ka postuar vrasesi para se te kryej krimin.
http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle4808358.ece
Ketu e keni videon te cilen e ka postuar vrasesi para se te kryej krimin.
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
shyqyr zotit qe nuk e imiton ndonjeri ne shqiperi se do bente kasapane
se kallashet sheshit i kemi
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
dhjet nxenes dhe nje profesor vdiqen nga te shtenat e keti psikopati.
Finlanda renditet ne mesin shteteve qe posedon me se shumti arme per kok te banorve.
Diku rreth 69% te popullsis posedon arme me leje,eshte shume e quditshme se ne finland mund ta marresh licencen qe ne moshen 18vjeqare,per kete ligj finlanda ishte ne konflikt me bashkimin evropian,por ju dashte qe vetem pas kesaj masakre te mendoj per ndryshimin e keti ligji.
Per qudi ketu nuk kerkohet dorheqeje e askujt sepse me shkoj ndermend qe po te ndodhte kjo ne shiperi(mos e befte zoti)do te kerkohej menjeher koka e berishes,pra eshte edhe ky nje shembull i demokracis se me shkarkime asgje nuk mbrrihet.
Te pershendes Drenicak. Edhe une ate po mendoja. Larg qofte te kishte ndodhur kjo ne Shqiperi do kishim zgjedhje te parakoheshme me siguri.
Populli Finlandez ishte i armatosur sikur amerikanet dhe Jemenet ...keta tre popuj kishin arme sejcili ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Me duket se keni harruar popullin shqiptar ne Shqiperi. Ne 1997 rreth 740 000 arme te lehta + mijera arme te renda u moren nga depot ushtarake. Mendohet se gjysma e tyre jane shitur jashte vendit ose jane demtuar, pra i bie qe ende te kemi te rresh 370 000 arme ne vend.
Por te ne ende nuk ka fenomene te tilla sic jane vrasjet kot per sport te njerezve. Ketu njerezit kane shume "arsye" tjera per t'u vrare me arme, si psh pse e pa tjetri-tjetrin, pse lopa e njeri kaloi ne token e tjetrit, pse njeri e shau tjetrin etj etj. Sic shihet finlandezet qe kryen vrasjet nuk mund te krahasojne arsyet e tyre me arsyet e vrasjeve qe kryehen ne Shqiperi. Ketu te pakten kane nje arsye "te forte"....
Te ze ndonjehere dhe rehati...!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une kam pak qe jam regjistruar dhe tani e pash postimin tend. Eshte e vertet ajo qe thua, se renditet ne vendet e para per arme mbajtje me leje ne familje. Por eshte dhe dicka tjeter, se perpara 5 viteve Finlanda festoje 100 vjetorin qe nuk kishte ndodhur asnje krim, ku futet vjedhja, shantazh, vrasje. Po dhe perpara dy vitesh ndodhi e njejta gje po me nje student qe poseidonte nje arme ne shtepi, dhe vrau 5 persona ne shkoll. Eshte rasti i dyte ne 4 vite. Tani eshte bere dicka qe vertet duhet te shqetesohen autoritetet kopetente per dhenien e lejeve te arme mbajtjes.
Krijoni Kontakt