Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Problemi eshte shume i thjesht. Disa njerez perveq qe kane komplekse te pasherueshme, kane edhe hipokrizi te paskajshme; Pështyejn dhe pastaj nxjerrin gjuhen dhe e lepijne...
    Me kete konsideroj qe ne subjektin e tyre dominon ajo kategoria metafizike e frikes se tepruar, qe rezulton me kompleks te ngritur ne katror. Dhe pas kesaj befas na del edhe rezultati, "I Klithmes se PARE", njerezit e tille, jane te penduar pse kane lindur ne gjinine qe e bartin, e nuk jane te vetedijshem.

P.S.
    Fshije edhe kete, Pratoline!
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Cun Fantastik Maska e Tribal_heart
    Anëtarësuar
    23-08-2007
    Vendndodhja
    Anej dhe Knej
    Postime
    63
    Lale Ne Kete Kohe Qe Jeteoje Ku Askush Nuk Eshte I Barabar Ene Nqoftese Nuk Do Je I Detyruar Me E Bo Ate Jete Se Sipas Situatave Mund Te Vihesh Shume Ne Siket Nuk Po Them Ktu Te Mohojme Ate Qe Jemi Po Ja Qe Duhet Te Ecesh Perpara Nuk Bon Dot Ndryshe Keshtu Qe Jane Ato Sekretet E Gjonat E Tjera .. Gjithsesi Ke Gjet Nje Tem Te Goditur Te Pershendes

________________________--
    No Fate

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    pse sekretet gjithmone sjellin tek ne nje personalitet te dyfishte????

ne mund te kemi sekrete po kjo s'tregon se kemi dy personalitete.....aq me pak se po bejme jete te dyfishte...

do ju falenderoja te me sqaronit pak....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Moj kenete, sec me ngjalle ca halucinacione ky nick yt. Me del perpara syve cerdhja e miliona mushkonjave, te drejtuar nga mua, me ato sy djallezor te kuq dhe me ate gjilpere helm-bartese. Pastaj me bie te fikte nga thubimet dhe pickimet e tyre. E tmerrshme!

Megjithate, e dashur nuk di cka nenkupton ti me sekret? Te mbash fshehur nje cokollade nga vellau e motra? Sekretin perderi sa ja thua nje personi te dyte, nuk eshte me sekret. Sekreti nenkupton dicka shume personale, dhe ajo automatikisht te ben te ndahesh ne dysh, te mos jesh vetvetja ne raport me te tjeret.
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    qe kur bana sekse me nje femer te zeze mka hec ters ptuuuuuuuu jevga ca syri paska pas !!!!!!!!

PS: kshu qe smbaj ma sekrete
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Me ndryshon personaliteti sipas suksesit.Fitorja me ben brilant,te dashur,me humor,optimist dhe me mbush me energji.Humbja me zymton realitetin,me pren gjunjet,me zbraz dhe me mbush me ndjenja negative.E urrej humbjen.Edhe pse ne disa raste,e pranoj si te vetmen mundesi.
    S'arrij dot te ndaj kto dy tjetersime.Ato me pushtojne,marrin kontrollin e humorit tim dhe bejne viktima te pafajshme njerezit qe me rrethojne.
    Me alternojne momente qe s'dua te shoh njeri,dhe momente ne te cilet ndjehem i braktisur.Per disa jam me i miri,per te tjere vetem nje i genjeshtert.Se kuptoj as vete,kush ka te drejte.

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anëtarësuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    Une dhe Enderrat = 2 Copa
    Une , Ti dhe sekretet = 3 Copa
    Une dhe ti, Nje JETE.
    .................................................. .................................................. ...............................................

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Moj kenete, sec me ngjalle ca halucinacione ky nick yt. Me del perpara syve cerdhja e miliona mushkonjave, te drejtuar nga mua, me ato sy djallezor te kuq dhe me ate gjilpere helm-bartese. Pastaj me bie te fikte nga thubimet dhe pickimet e tyre. E tmerrshme!

Megjithate, e dashur nuk di cka nenkupton ti me sekret? Te mbash fshehur nje cokollade nga vellau e motra? Sekretin perderi sa ja thua nje personi te dyte, nuk eshte me sekret. Sekreti nenkupton dicka shume personale, dhe ajo automatikisht te ben te ndahesh ne dysh, te mos jesh vetvetja ne raport me te tjeret.
    normal qe nuk behet fjale per sekrette te llojit cokollata.....edhe un per sekrete te verteta flas....po ja kete duhet te specifikoje...ndahemi ne dysh ne raport me te tjeret.....se me veten un po nje jete kam...thelle thelle sado sekret te mbash dicke eshte po jeta jote dhe ajo eshte unike.....

P.S : sa per nick tim me vjen keq qe te krijoka te tilla probleme....nese me gjen nje zgjidhje per te te ndihmuar mos kesh probleme ma thuaj...lol...kalofsh mire...
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Kurr nuk mund te behen njesh jetet tona !

Me termend ne jetojme nje jete te 2-fishte !

E para eshte ajo qe ne jetojme me veten...me mendjen...privatesia jone...egoizmi jone...mendimet tona...gezimi vetjak kur nuk e shprehim...!

E dyta eshte jeta ne komunitet...me familen...shoqerine...njerezit e dashur...koleget...njerezit qe shohim kur levizim etj etj.

Kurrsesi kto 2 jete nuk mund te bashkohen me njera tjetren !
    Qe te bashkohen kto 2 jete duhet te bejme cdo njerin nga ata qe njohim...qe duam..e qe shohim te barabart me veten...duhet te jemi po kaq te sinqerte me ta sa me veten.

Por ka nje problem tjeter...A mendoni se sinqeriteti jone me veten eshte i paster ? A mendoni se eshte shum i paster...me verte sa here qe pyesni veten per dicka , ktheni nje pergjigje serioze dhe sigurisht te sinqerte?? Nuk besoj se eshte keshtu.Mendojeni njehere...
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Kurr nuk mund te behen njesh jetet tona !

Me termend ne jetojme nje jete te 2-fishte !

E para eshte ajo qe ne jetojme me veten...me mendjen...privatesia jone...egoizmi jone...mendimet tona...gezimi vetjak kur nuk e shprehim...!

E dyta eshte jeta ne komunitet...me familen...shoqerine...njerezit e dashur...koleget...njerezit qe shohim kur levizim etj etj.

Kurrsesi kto 2 jete nuk mund te bashkohen me njera tjetren !
    Qe te bashkohen kto 2 jete duhet te bejme cdo njerin nga ata qe njohim...qe duam..e qe shohim te barabart me veten...duhet te jemi po kaq te sinqerte me ta sa me veten.

Por ka nje problem tjeter...A mendoni se sinqeriteti jone me veten eshte i paster ? A mendoni se eshte shum i paster...me verte sa here qe pyesni veten per dicka , ktheni nje pergjigje serioze dhe sigurisht te sinqerte?? Nuk besoj se eshte keshtu.Mendojeni njehere...
    jam dakort me mendimin tend
    ne bejme jete te dyfisht
    familje + shoqeri
    dhe mund te them se asnjeri nuk jep nje pergjigje seriose
    ndoshta kem frik nga ajo qe mendojme
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. E mbani mend filmin indian 'Jete e dyfishte'?
    Nga oliinter në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-03-2010, 07:37
  2. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  3. Boot i dyfishte Linux-Windows
    Nga zeus në forumin Përdoruesit e Unix
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 08-01-2007, 16:26
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •