Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Hibernated
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    97

Historia per te qeshur por fakte qesharake.

Sot ne mengjes, duke ikur per ne pune, shoh disa punonjes te Ndermarrjes se Gjelberimit, ne varesi te Bashkise Tirane duke hapur gropat anash trotuarit ku do te mbillen peme.
    Te ndare nga 2 e nga 3, me se shumti ishin gra.
    E kisha marre shtruar, degjoj nje dialog te nje kalimtareje te rastit me nje grup prej 3 punonjesesh te nderrmarrjes se gjelberimit.
    Kalimtarja e rastit kishte goxha paraqitje.
    Ja dialogu:
    ...
    Kalimtarja: - Ku jane burrat ?!
    Punonjesja A: - Eeehhh... burrat...
    Kalimtarja: - Nuk keni faj ju jooo... !
    Punonjesja B: - Nuk kemi cte bejme...
    Kalimtarja: - E ka thene edhe ai... si e ka emrin .... Naim Frasheri "Burrat nen hije, lozin kuvendojne, pika qe s'u bie, se nga grate rrojne"
    ...
    U mata t'i thoja kalimtares qe meqe qenke pak me e kualifikuar shko laj pjatat ne shtepi se kete nuk e ka thene Naimi.
    Per tu mos u bere i keq (maskilist), buzeqesha me veten dhe vazhdova rrugen per ne pune.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Mbase do e kete thene dhe Naimi ne ndonje ndeje
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    po si ajo mesuesja e letersise qe kapi fiksi atehere dhe tha se vellai i Naim Frasherit eshte Ismail Qemali....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

1----Une dy mbaj mend.Ishim ne ore te kimise po prof eshte shume gomar.Dhe kur flet ata qe jan ne banke te pare mbajne cadra me vete se flet me jarge neper goje lol.Gjithe klasen po e zinte gjume.Une me shokun e bankes po benim gallata.Dhe tham prit ta degjojme ca thote.Foli ky....Midis te tjerave L000oL;SA ME POSHT TE NGJITEMI...Une me ate shokun na rane dhembet dhe po na dhimbnin brinjet nga te qeshurit.Klasa as 1 gje nuk mori vesh.Mire qe ishim ne bank te fundit nuk na pa..LoooL.

2---KETE MA KAN THENE QE KA NDODHUR NE SHTEPINE TONE...
    Perpara 25-30 vjetesh xhaxhai im po luante ne oborr.Vete ne shtepi dhe shikon nje tenxhere me presion qe zinte kishte brenda tenxhere me mish dhe domate.afer ishte nje pasqyre.Mirpo ky kishte fiksim ate qe shfren te tenxherja e kishte shume inat.;Pak a shume si kjo mirpo gjykoni 30 vjet me pare;

Ate qe nxjer tym.
    Edhe tha ėėėė une do ta mbyll gojen ty.Ne fillim ve nje cop qymyri vezak lart.Epo mire e hodhi presioni posht.KY ėėė ta tregoj une ty.Vuri nje listele larte (derras e holle) edhe kete e hodhi.
    ėėėėėėėė ta tregoj une ty.Mori nje derrase 5ce dhe e vuri lart.I vuri dhe dy tulla te trasha lart dhe tha Hė cfry tani.Duroi duroi tenxheria.Kur kerciti.BBBBBBAAAAUUUUUU.Kapaku se nga perfundoi nuk u muar vesh mire qe shpetoi ky.Edhe pastaj vete te pasqyra mirpo nga domatet ishte bere e kuqe.Kur ky del para pasqyres tha;OOO sa i kuq qe qenkam.Vjen shefi i sigurimit te fshatit se atehere nje kercitje binte alarmi vetem nje arme ishte ne gjith jugun lol.Plasi gje te shtepia juaj.Xhaja ime rrinte me gisht ne goje.EEEE plasi tha bera une nje eksperimet.Iku shefi.LoL...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

S..
    Anėtarėsuar
    15-10-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    12
    Nje tjeter??
    Ket kohe po punoj mbas ditesh si kamarier dhe vi vone nag puna,keshtu fle deri ne dreke.
    Por oret e mengjesit ka shume "plasie" si i thone qe shesin gjera shpi me shpi dhe kjo gje behet
    1-2 here ne dite dhe 3-4 here ne jave,jane shume shqetesues.
    Gjithmone nxitohem te vishem dhe te dal te shoh kush eshte.....
    Dje s'durova dot,me hipi "temperatura".Isha ne mbathje,por i hoqa dhe ato.....Hapa gjysmen e deres dhe thashe: urdhero..(ishte nje mesues,nga ata qe si kane caktuar akoma) dhe shiste kalendare.Filloi ato budalleqet,qe eshte i lire dhe i mire (7 euro)...i thashe qe smundem me e ble...filloi prape qe eshte i lire dhe zbukuron e kudi une....me hipen nevrat,hapa deren dhe dola nudo fare dhe i thashe qe skam leke me vete.....mbeti me goje hapur dhe une nbarova nga te qeshurit...........

Tema tė Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •