Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716

Shembull si duhet të jetë një Ministër!

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Ahmet Davutogllu, duke kaluar me veturën e tij i sheh
    një çift sapo të martuar duke pritur në trotuar, ndalon veturën dhe iu ofron të hynë
    në veturë që ti përcjellin deri diku.
    Ato me një habi shikohen mes veti dhe pranojnë që të hypin në veturë. Ministri zbret
    prej sediljes prapa dhe ulet para, kurse çifti ulen në sediljen prapa dhe u thotë: "Çka
    u bë me ne tash!?" - ua kthen ministri, "...Ju u bëtë ministra, kurse unë truproja juaj!"
    Çifti u shpreh mikpritje për darkë dhe për ta falënderuar, mirëpo nuk ndodhi përshkak
    të punës. Më pas, kah fundi i takimit, takohen edhe me të shoqen e ministrit ku ajo ju
    dhuron dhuratë për martesën.

Në fund, ata bëjnë një foto sa për kujtim.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa gjest i mire,le ta lexojne tanet kete,lakmi me ua pas ...

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Le, tash kur do të fillojnë turkofobët me etiketime. Do të fillojnë me antikitetin.

Një fjalë e urtë thotë: "Nuk ka më keq kur e kaluara nuk të le të jetosh e të përfitosh të tashmen."

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Kryeministri Tayp Erdogan kur morri pushtetin tha:"objektivi kryesor i joni eshte rritja ekonomike. Si do e beni kete?!!!- i pyetur nga gaztetaret.Tha, shume thjeshte..,duke mos vjedhur!.."

"Shoku Mjekesise"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Ministri i Jashtëm i Turqisë, Ahmet Davutogllu, duke kaluar me veturën e tij i
    sheh një çift sapo të martuar duke pritur në trotuar
    , ndalon veturën dhe iu ofron të hynë në veturë
    duhej te kishe dhene burimin e informacionit ermedin qe ta shihnin kush e publikoi kete njoftim..por nejse se edhe keshtu mjaft i dyshimte po me duket..kam nenvizuar ate qe shkruhej ''nje qift sapo te martuar duke pritur ne trotuar ''...po edhe ne zonat me te humbura te turqise more jam i bindir se qifti i sapomartuar e ka marre ate mase qe te kete transport per ku jan nisur..vallahi edhe katundari ma i pashprese nuk del me nuse me vello ne mes te trotuarit per te pritur makina rasti me shku ne shtepi..nuk e di po mua me duket krejt pa lidhje..gjithsesi cka nuk ben vaki..

dicka tjeter me beri pershtypje se pse eshte sjelle tek tema fetatre..cka ka te beje ku gjest human me fene muslimane..nuk e di cfare lidhjeje mund te kete ne kete mes..gjithsesi jemi mesuar qe te sjellim tek forumi fetar lloj-lloj temash pa lidhje dhe kjo teme nuk eshte se prish pune...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Po me qen ky evledini,me dal me nusen e ti me vello neper tretuar,ndoshta del naj behgjet a naj memli e i merr me vetur,e pastaj ku perfundon ska ransi,po shka po i sjell keta gabel ketu a po don me naj shti ne huj a pse,po a nuk ke diqka me te menqur a?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2007
    Postime
    146
    _MALSORI_
    krenar qe jam malsor.....

Citim:

duhej te kishe dhene burimin e informacionit ermedin qe ta shihnin kush e publikoi kete njoftim...

per ta shuaj kuriozitetin tend..:

http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/...0.0/index.html

lexim te kendshem...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    OMG hahahaha

Me mire e din se qfare ndodh ne Turki se ne Kosove.

Ky minister po qe e paska bo NAMIN hahaha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

sulmi ndaj kryeministrit Erdogan nga mafia cifute laike e Turqise.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Kur ka ndodhur ky sulm?
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •