Po
Jo
Nuk e di
shiko plako forumi nuk eshte per tu tallur por per te diskutuar probleme dhe per te marre opinione nqs ti do te tallesh futu me ndo1 chat se une ta kthej pergj si te duash ti kur kerkon opinionin tim une te jap opinion e nuk tallem kur ti tallesh njehere me postimet e mia une tallem 10 here me te tuat ok?![]()
Pse te mos e le? Ashtu siç e marr, ashtu di dhe t'a le. S'kam lidhur kordon ombelikal me njeri perveç prinderve; keto te fundit jane njerezit e vetem qe s'mund t'i le kurre ama per te tjere...pfiuuuu.
Zakonisht keto tipat qe luajne terhiq-e-lesho jane tipa te shpifur, aq me teper po iu perkedhele shume egon duke iu vajtur mbrapa. Madje dhe abuzojne me deshperimin e pales qe dashuron. Me pas natyrisht, mbasi te mos iu varesh me, pendohen por puna eshte qe s'kam pasur ndonjehere deshire te behem objekt i njerezve qe pelqejne dike vetem kur i ben te ndihen te pasigurte.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-09-2008 më 15:44
Kam vetem nje limit: qiellin!
asgje nuk behet me zor, aq me teper dashnia.
se c'dashni o kur osht me zor.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Dera hapur eshte,vetem qeni lidhet me zinxhir.
Do ta lija te ikte plus edhe nje lule ja kishe dhuru
Nje gje eshte qe me zor sun e mban e kshtu ma mir ma heret
po nese e kuptoj qe nuk me dashuron do mundohem ta harroj, edhe pse eshte shum e veshtir per ta harruar njeriun qe dashuron te uroj qe ta kthen edhe ajo ne te njejten menyre
Krijoni Kontakt