Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    thenie imja eventuale

troshit trosh - troshit
    po zogjet po tremben tu ofrohen trohave
    se iu ka dhene iri mos ka gaca e troha tok
    e nga uria do ta marrin ate me te shendritshmen

troshite vendhumbjen troshite
    troshit trosho troha troshit

(gabimin me fatal, e ben poeti, kur vetsigurohet se shkroi mire, -thenie imja eventuale)

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Thenie eventuale

I lidha per gjuhe sharjet, per te menjanuar pluhurin qe ato ngrene e per te pare hendekun qe shtrihet midis nesh. Ne kembet e tij (hendekut) gjenden kufomat e keqedashjeve te tua, te cilat edhe pse u hodhen forte nuk munden te kalojne ne anen time. Tani ato jane i vetmi ushqim per gorbat e tu. E ti vazhdon te frymosh, duke ricikluar ligesine tende. Mik, te vjen ere fryma.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2002
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    19

Hej NitRosh ,pershendetje!

Pershendetje miku im,kudo qe te jesh,ketu afer meje apo gjetke.
    Mos e trego veten se aksidentalisht ndodhesh ne krahet e krijimtarise.Leri njerezit te thone mendimin e tyre.Duhet ta keshe vene re se mua dhe kercenuar me kane(duke pretenduar se ma njohin edhe baben,e pse;-sepse mbrojta nje poet gje qe e beja me sinqeritet).Une kam menduar dhe mendoj se njerezit jane te mire paqka se nuk kane te njejtin mendim e kulture apo menyre se shprehuri.Une te pelqeva atje ku thua"i lidha per gjuhe sharjet"por se len dot pa u irrituar.Personi qe ju keni pergjigjur ashtu meriton te respektohet(dhe se une e njoh ketu ne forum dhe eshte njeriu qe une njoh me pak).Kam menduar dhe mendoj se gjera te bukura do lexoj prej teje.Miqesisht...Al-Saraj
    Shqiptaret lirine e kane fituar kur ka qene aq e veshtire per ta fituar dhe, e kane humbur kur ka qene aq e lehte per ta gezuar.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    ......................................
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •