Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    me ate lloj marrsi do shohesh vetem ca japin ato muaqe, kshu qe zdhidhja o nje receiver tjeter
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Do ja provoj njëherë këtë software update. Po nuk bëri do e hudh në plera ene do marr tjetër. Do i them Algjerianit të ma rregullojë të më marri dhe kanalet HD. Megjithëse kot më kot. S'është se më duhen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2010
    Postime
    5
    A mund të më japi kush një përgjigje të saktë se ç'tip marrësi satelitor duhet të blej që të pranojë kodet për dekriptim, mundësisht të jetë për 32 numra (e jo 16, sa pranon marrësi i SAT+)?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2010
    Postime
    5
    Kam dëgjuar se marrësat satelitorë STARSAT dekriptohen dhe gjenden në tregun shqiptar. A di kush të më tregojë diçka më shumë rreth tyre, për çmimin, mënyrën e rregullimit, etj.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    shko tek tregu elektirk ne tirane, dhe pyet
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pse duhet te lodhesh..

Citim Postuar më parë nga OO7 Lexo Postimin
    Do ja provoj njëherë këtë software update. Po nuk bëri do e hudh në plera ene do marr tjetër. Do i them Algjerianit të ma rregullojë të më marri dhe kanalet HD. Megjithëse kot më kot. S'është se më duhen.
    jane me te menqur ata te digitalbit..qellimisht i kan bere te tille dekoderat..qe ti te merzitesh dhe ta hudhesh..dhe te blesh tjetrin tek ata..te shesin gjoja me te mire se i pari e ne te vertete eshte me flliqesire se i pari..a nuk e pe se si u bene bashke top channell dhe klan dhe nxoren supersportin me rjep shqiptaret..dikur kundershtare te rrepte tani bashke ne biznes..dhe e kan blloku tregun me berllog si puna e kaonit...nuk ke asnje shanc ti kapesh kanalet HD me dekoder tjeter po nuk qe i shitur nga digitalbi..

nuk e di ku jeton por do te te keshilloja qe vetem ne duqanet e digitalbit mund ta besh riprogramimin e dekoderit me softare te re..ndryshe nuk i fut dot kanale tjera..pastaj nuk ke mundesi te dekriptosh tringun pasi eshte platforme ne vete dhe perdor tjeter kodim..perfundimisht nuk je as i pari as i fundit qe je merzite me keta plehra...shih e blej ndonje aparat prodhimi perendimor..nese ke broadband ne shtepi interesohu ne dekodera qe punojne me internet..dihet qe eshte ilegale por ketyre plehrave keshtu duhet me jua bere..

edhe dicka tjeter..mos u mundo me programe kompjuterike te thyesh kodet e ketyre kanaleve..kompanite qe kriptojne programet e tyre e dine piraterine dhe kan pregatitur progran ndryshimi te cdo 2-3 diteve..pra automatikisht ndryshon kodi i kriptimit dhe ty te duhet cdo jave ta riprogramosh..por kjo mund te te kushtoje edhe prishjen e dekoderit duke e perdorur kaq shpesh..menyra me e mire kunder ketyre plehrave ka dale aparati qe punon me internet.ai behet automatikisht autoupdate..ske nevoje me qa koken me shkerdhatat e top leshit...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 23-06-2010 më 13:41
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anëtarësuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Kam nje Mvision FCIS-7000 a mundem te hap ndonje kanal sporti per te pare falas

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Varfëria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •