Qe kur eshte bere me moshe qe te postosh tek tema e interit, se shumicen e tifozeve ktu ne forum nen 18 i keni
Mire mer u mendimin tim dhash, mos u revoltoni ju!
Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 05-11-2008 më 13:41
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mirmbrema o interist. Ne nuk u turrem po vetem ju ngushulluam. Do thuash sot ti neser une po seshte njesoj mor daj, se dhe po te mundemi na mund Reali e jo barazim me ate ekipin qe s ja rregulloj dot asemrin Anthros a ANORTHIOS. O oliinter nderro skuader sa s eshte vone se me Burdisio e Kambiaso NON VINCETE MAI UN C......o.
e thane dhe mediat goli i cambasio ka qen gol dmth do ishte 4 me 3 per interin.
forca inter.
ohuuu te ishte me te thenme pas ndeshjes, do ishte historia e futbollit komplet ndryshe.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Të dielën në orën 15.00 ndeshja e radhës Inter - Udineze.
Dy sezonet e fundit kanë mbaruar me barazime (të dyjat 1:1 në Milano dhe të dyjat 0:0 në Udine).
Të shpresojmë për fitore. Të mundim më në fund Udinezen.
Bash po më intereson çfarë parashikimi ka Baba.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Folet ju më milanista.Ikni me ikni rrihni zyrihun atje ne UEFA se late ko*en e namit...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
uroj qe ndaj udinezes te fitojm edhe tju kalojm macen e zeze milanisteve, hahahahahha
vari leshte
Krijoni Kontakt