qe pas derbit na jan ber nja dy anetar ketu si pordha mer brekeve!
aman mer te humb edhe njeher interi vetem tju shohim ju kalamajt tu u zgerdhi sikur keni dal prej kopeshtit.
shifni ore sport ngelet duke u marr me interin, po sikur te fitoj Interi perseri kampionatin cfare do te ndodhe? asnje gje.
thjesht morati fut disa monedha me shume ne xhep
kurse shkodrani me albasan llijen bejn sikur fitojn ata miliona hahahhahahaha.
pash zotin ju punoni ne qendra interneti qe skeni me se te merreni?![]()
vari leshte
Se që idhujt tanë fitojnë miliona këtë e dimë mirë, ne mezi që e mbajmë veten gjallë kurse çmendemi pas disa futbollistëve multimilionerë. Por kështu e ka jeta, futbolli na disponon dhe na bën që të harrojmë hallet e jetës dhe të harrojmë po ashtu që ata që po vrapojnë me sa fuqi kanë pas topit e bëjnë këtë sepse u shërben jo me 2-3 shifra por me 7 e 8.
Ama kur dikush merret më shumë me rivalët sesa me ekipin e zemrës kjo është paksa josportive.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
kurse ti para se te humbisje derbin na ishe ngjitur si muti nen kepuce
me gjith ato lek qe shpenzon per te ble lojtare del i humbur gjithsesi
populli do vetem "panem et circenses"(buk e lojra cirku) thoshin latinet.
nuk eshte antisportive te merresh me rivalet. aty eshte bukuria e futbollit, te grricesh me kundershtaret. gjith lezeti eshte te diskutosh me dike se siç thame me siper ne nuk fitojme lek
Sa je sportiv këtë e tregon avatari dhe nënshkrimi yt.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Interista si ju kam,mbahuni se te fort jemi na sidomos kur marim kritika nga ana e millanistave dhe Juventinave.
Besoj dhe shpresoj se Interi kete vit do te jete ne krye te te gjithave,duke filluar nga Shampion Liga.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
oliinter ku e di ti qe s'kemi miliona une dhe puroshkodran... ne te pakten fitojme ju na shihni targen si e keni pare per 20 vjet ne Itali dhe 47 vjet ne Evrope
Ps. meqe ra fjala a do ca leke borxh te hapesh nje qender interneti dhe ti te na besh shoqeri?
/ignore FC Inter - Kampionët e Italisë!
Ps. BaBa, Elena__Dr, Jack_Daniel's pucccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cugini, respekte per ju.
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 03-10-2008 më 04:18
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Për mua s'paska respekt, ë?![]()
[QUOTE=puroshkodran;2041131]kurse ti para se te humbisje derbin na ishe ngjitur si muti nen kepuce
e para njeher une kur ka humbur milani dy ndeshjet e para nuk kam share ndonje tek tema juaj. Por ajo qe me skandalizoi ishte fitimi i derbit ne ate far feje.
Mgjth eshte e kote te diskutosh me ty edhe me albasanllijen. Ju te dy beni nje cift kalamajsh kopshti.
Shifeni mire kur kam postuar une pastaj flisni.
vari leshte
Krijoni Kontakt