Hajt te shkuara. Me pak dhimbje po kalon!
Hajt te shkuara. Me pak dhimbje po kalon!
qenkan turrur juventinet ne sulm ndaj interit. hhaahhahaha kishin gati tre vjet qe prisnin nje sulm te tille keshtu qe ju lejohet pak hahahhaah
forca INTER
vari leshte
Valla bre Oli mirë e ke thënë. Jo po Milani kurrë s'fiton me autogola, as kundër Napolit.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
kapa se e kisha van 4-6 golamilanistja_el :
Ps. BaBa kape lloto se do na qerasesh.
me ca do t'qerase milanistja (:
drague, dhe barazimi sasht keq
oliinter : qenkan turrur juventinet ne sulm ndaj interit. hhaahhahaha kishin gati tre vjet qe prisnin nje sulm te tille keshtu qe ju lejohet pak hahahhaah
forca INTER
shum gjat paske prit re :PPppp
po futbolli kto ka iher nga juvja iher nga interi loool
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 05-11-2008 më 10:00
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ahahahhahahha
Ne 3 vjet, ju 15.
Goxha diference.Mqafsh mu, se tgjith ju tifozat e interit smerrni vesh nga futbolli. Ju keni ngelur tifoza te interit qe ne 97-en ne kohen e ronaldos dhe beni kot inter inter.
Kshu kam dhe nja 2 shoke ktu qe bejn sikur jan tifozat te zjarrte dhe kur i pyet kush per formazionin vetem toldon dhe zanetin permendin.
kshu qe plako kshu jeni ju ne pergjithesi.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Rëndësi ka që ti nuk je juventin por vetëm një zhurmaxhi që s'ka si e shtyn kohën e lirë.
Kurse unë jam tifoz i Interit që nga viti 1982. Por pasi ti the që nga viti 1999 atëherë ndoshta ti je Allahu a Krishti e e di më mirë.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
i fton juventinet dhe milanistat tja rruajne interit me doreza sterile.
Forca inter
Krijoni Kontakt