Mbaroi 3-3...
Mbaroi 3-3...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Anortosis - Inter 3:3
Edhe një paraqitje jo edhe aq e kënaqshme e Interit. Do të thosha është orari i ngjeshur i ndeshjeve ai që po ia vështirëson punët Interit dhe jo vetëm atij. Sido qoftë edhe më keq ka kaluar Çelzi e për pak edhe Liverpuli të pësojë humbje në shtëpi.
Golat për zikaltrit i shënuan Balotelli, Materaci dhe Kruz.
Në anën tjetër Verderi pëson humbje të thellë nga Panatinaikosi që deri në këtë mbrëmje ishte autsajder i grupit. Me këtë humbje të Verderit ne jemi stabil në vendin e parë me 8 pikë, tri pikë më shumë se skuadra e Arian Beqajt. Prandaj nuk është aq tragjik ky barazim. Ka mundur të jetë edhe humbje.
Urime!
Forza Inter
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 04-11-2008 më 18:42
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Paraqitje e dobët prita më shumë nga kjo ndeshje më saktësisht nga skuadra e Inter, mirëpo ja që nuk ja dolën.
Sui generis
Ta shikoje Murinho kush eshte parteneri ideal i Ibres .Cruz e ka nxjerre nga situata interin shume here kurse Murinho me ve akoma vtekesiren i quajtur Aderiano.
Mos u merzisni se dolen te gjitha ndeshjet bllof sonte. E paska ble ndeshjen Anortosis
Ps. BaBa kape lloto se do na qerasesh.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Interi plehër?
Po ti që merresh me komentet e bukura letrare të të tjerëve çka po na del të jesh?
Për shkak se Beqaj është i mirë nuk fitoi Interi. Mos e barazo tash me Sezarin apo Kasilasin.![]()
Murinjo e pranon. I kemi dhënë sonte 7 gola. Tre në portën tonë, tre në portën e kundërshtarit dhe një tjetër që na u mohua. Ka qenë e vështirë për të gjithë referët që të shihet por siç vërehet nga kamera topi ka kaluar vijën. Goli i Kambiasos. Rast i ngjashëm me golin (autogolin) kundër Katanias (që është pranuar).
Kokashta, ke ndonjë vërejtje për hartimin tim?![]()
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 05-11-2008 më 03:23
Krijoni Kontakt