Italy - Serie A
19:23 November 1
65' Reggina 2 - 2 Inter Milan
PS: sot qe se kam van un ne skedin interin ka per te fituar se zban dihet ajo pun si per here.
Forca inter .
Italy - Serie A
19:23 November 1
65' Reggina 2 - 2 Inter Milan
PS: sot qe se kam van un ne skedin interin ka per te fituar se zban dihet ajo pun si per here.
Forca inter .
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-11-2008 më 15:51
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Këtë tërë kohën jam duke e menduar edhe unë. Murinjo e ka ndryshuar mënyrën e lojës dhe prandaj janë përhumbur lojtarët. Liga e Kampionëve ka faj.
Nuk hahet me asgjë nëse edhe sot barazojmë.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
nuk ja vlem me te diskutosh per kete inter te murinjos, nese nuk fiton as me rexhinen do te thote se murinjo e ka gabim.
vari lesht u be kjo pun
vari leshte
Rexhina - Inter 2:3
Në minutat e fundit shënoi Kordoba. Kësaj here shpëtuam për pak.
Megjithatë Interi është në njëfarë krize.
Shpresojmë të nxjerrim një barazim në javën tjetër.
Do të ndeshemi me macen e zezë, Udinezen, e cila sivjet është edhe më e fortë se kurrë dhe në krye të tabelës.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
ne kete ndeshje vetem fati na ndihmoi dhe pike. morem 3 pik te vlefshme per klasifikim.
murinjo duhet te ler futbollistet te luajn dhe jo te dnerhyj edhe ne budallalliqet e vogla. murinjo leshi
vari leshte
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-11-2008 më 15:55
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Urrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, BaBa.![]()
baba sot se luajta une kete ndeshje sot fitoi interi
hajde urime
JO SEKS PARA MARTESE
Jo po me ngjyra zi e kaltër:
Uuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, BaBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
Me shume fat fituam sot
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
Krijoni Kontakt