hahahahaahaah Nuk mendoj se ka vu bast kush me ty se ishte shum e thjeshte
Pse kometoj un ne ket teme? Se ti me disa te tjere keni osesionin e Milanit. Ngaqe jeni mesuar per 20 vjet vetem duke shpresuar qe Milan mos te fitonte, sepse ishte i vetmi ngushellim per ju qe nuk fitonit kurre, ju eshte bere ves te diskutoni vetem per te (edhe ne temen e Interit) Ik shif sa here ke fol per Milan ti
Shevcenkon nuk e kam mbrojtur se ka lujt keq, Maldini po sepse ka qene i vetmi qe ka lujt mire. Por ju mezi pritni te sulmoni mbrojtesin me te mire te historise sepse ju ka dhene dru per 20 vjet me rradhe. Kjo vlen edhe per Sheven qe ju ka bere 17 ne 7 vjet.
Zyrihun e kam frige jo pse pashe Clujin, por pse kam pa ekipet qe ju kan shkatrru juve ne europe keto 46 vitet e fundit....
Un inferior?! hahahahahaaha
Cuna,sonte te rete 4 ne oren 20:45 ka film per te qeshur...![]()
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Torino - Inter 1:3
Golat: Mansini (ose autogol i Pisanos) '24, Maikon '26 dhe Ibrahimoviq '52 për Interin dhe Abruskato '76 për Torinon.
Lojë e mirë e Interit. Edhe një herë shkëlqeu tandemi Mansini - Ibrahimoviq kurse Maikon dha një eurogol të bukur.
Interi merr kryesimin e tabelës (bashkë me Juventusin) me 7 pikë. Gjithsesi në mbrëmje luajnë Milan - Lacio. Nëse mbeten baras ose fiton Lacioja atëherë prapë Lacio do të jetë kryesues.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Goli i Ibrahimoviqit.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Goli i Maikonit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 21-09-2008 më 13:01
Goli i Abruskatos
Torino - Inter 1:3
Foto:
A e kemi meritu, Qendi a jo?![]()
Krijoni Kontakt