Rrofte interi.Poshte DUCJA![]()
Rrofte interi.Poshte DUCJA![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
The Real, po tr shohesh ne temen e Interit une kam bere nje pyetje: "ku duhet ta postoj historine e interit e cila eshte paksa e gjate?"
dhe nje interist me i vjeter se une me tha ta postoj ne nje teme te re. Pasi tema e Fc Inter tashme i kishte arritur 25 faqe, dhe do te mbyllej (me rregullore) dhe duhej te hapej nje teme e re!
Kjo eshte arsyeja pse une e postova ketu. Sepse per mua nuk ben asnje ndryshim...
Rendesi ka qe Interistat te jene te kenaqur!
Pa keqkuptim...interX
Lajmet e fundit flasin që Murinjo kërkon të largohen në janar Adriano, Himenez, Dakur dhe Krespo pasi që nuk janë në planet e tij. Kurse Kruzi do të mbesë gjer në fund të kontratës. Shpresoj se i vazhdohet kontrata edhe pse vitin tjetër mbush plot 35 vjet.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Adriano...serish i rikthehet jetes se pabeve!!...me vjen shume keq. pas paraqitjes se mire qe beri me rikthimin e tij, te gjith tifozat e mirpriten, dhe i dhane akoma me shume besim. Po ai serish i kthehet avazit...me vjen vertet keq qe e con dem talentin e tij...
E po, do do nuk e kanë lehtë t'i ndryshojnë shprehitë e vjetra.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Lojtarët e ftuar për ndeshjen Palermo - Inter:
Portierë:
Françesko Toldo, Zhulio Sezar dhe Paolo Orlandoni.
Mbrojtës:
Ivan Ramiro Kordoba, Maksuell, Maikon, Nikolas Burdizo, Marko Materaci, Valter Samuel dhe Davide Santon.
Mesfushorë:
Havier Zaneti, Dejan Stankoviq, Patrik Vieira, Esteban Kambiaso, Sulei Muntari, Françesko Bolxoni dhe Amantino Mansini.
Sulmues:
Zlatan Ibrahimoviq, Hulio Rikardo Kruz, Viktor Obina dhe Mario Balotelli.
Pra siç shihet Rikardo Kuarezma nuk është ftuar e as Adriano edhe pse është paralajmëruar kthimi i tij.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 14-11-2008 më 14:28
gol, mister![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
BaBa, duhet të fitojmë nesër se na zuri Juve e Milani po fryhet shumë.![]()
Krijoni Kontakt