Tabela pas xhiros së 11-të:
![]()
Tabela pas xhiros së 11-të:
![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
E pësoi edhe Milani ashtu qysh po e pësojnë ekipet e tjera nga ai (dhe nga Interi në dy ndeshjet e fundit).
Ndeshja e radhës Palermo - Inter.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
me vjen mire dhe urime gjith interistave per rimarrjen e kreut te serise A.
forca INTER
vari leshte
U mesum keq me ket vendin e pare...kto dy jave qe s'ishim ne vend te pare humba oreksin,filluan duke me rene floket,me dilnin njolla te bardha nga barku,gjithe kohen ne stress...qe mbreme,u rikthyem vetvetja.Ai kruzi eshte per reklamen e master-cardit..."ci sono cose che non si possono comprare"
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Urime urime rikthimi në vendin e parë.
Morati dhe Murinjo kane hapur nje lokal ne Milano. E kane quajtur`M2`!? A e dini pse? Eshte nje enigme. Po s`e gjetet ,neser ju kthej pergjigje.
Pershendetje te gjith Zikalterve nga INTERX
Pershendetje te gjith Zikalterve...pershendtje per te gjith ata qe kane ne zemer kete ekip fantastik. Une jam rritur duke e dashurar kete ekip...qe me fal gjithmon e me shume emocione. Kam pak kohe qe jam futur ne forumin shqiptar (me te njejtin emer dhe te njejten foto) por nuk isha interesuar per asnje teme vecse per Shkencen...shoh qe paska dhe futboll...dhe aty ku ka futboll ka dhe inter dhe aty ku eshte interi jam dhe une
Ju pershendes te gjithve pa perjashtim.... para disa kohesh kam perkethyer historine e Interit nga italishtja...nese ju intereson e postoj edhe ketu!...Respekte per zikaltrit nga INTERX...Forza INTER nel mio cuore per sempre....INTERX
Përshëndetje për ty InterX, mirë se na erdhe në temën e tifozëve zikaltër. Kalofsh sa më mirë këtu!![]()
Krijoni Kontakt