Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga boll mo Lexo Postimin
    Si duket disa anetare ketu i kane ngatrruar lisat edhe fshisat. Mezi pret dikush te shkruaje ky tjetri ti replikoje njehere edhe pastaj kjo bisede ose kjo teme vazhdon ne sharje dhe ofendime te nejri tjetrit pa pase asnjeafre lidhje me temen ne fjale

Sa i perket temes ne fjale dua te them qe bankat jane kapital privat edhe ska fuqi qe i ndalon qe mos te hapen dikund. Funksionin e bankave komerciale do tjua kisha treguar por mendoj se sja vlen pasiqe tema ska te beje me ate.
    Ali Ahmeti paska qene i ftuar gjate hapjes se filialit ne Tetove! Pune e madhe po le ta thirin le te shkoje ska asnje fare lidhje me hapjen e kesaj banke, bile bile edhe me dasht me pengu skishte pas mundesi (Vojvoda se dij ndoshta edhe mundet me ndalu).

Tej be gjal nuk miresh vesht her thush Ali nuk mund ta pengoje hapjen e Bankes, menjiher mbas asaj thujsh Vojvoda (Alia) mund ta ndale. Hec e meri vesht kto te DUI-t. Me fjalet e veta ngatrohen, e lene mo de shkojn ne parlament. hahahah Kopuka

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Mos e kan bo A.Ahmetin drejtor i bankes ?
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Tej be gjal nuk miresh vesht her thush Ali nuk mund ta pengoje hapjen e Bankes, menjiher mbas asaj thujsh Vojvoda (Alia) mund ta ndale. Hec e meri vesht kto te DUI-t. Me fjalet e veta ngatrohen, e lene mo de shkojn ne parlament. hahahah Kopuka

mire ai qe smerret vesh,por ama ti sa qarte ke shkru ketu,"hallall ta befte zoti".
    Une sdi si nuk pertojne te hapin tema te tilla.Po e bastardon forumin, me keto tema or Bac.
    Ne lidhje me Banken qe eshte hap,ska asnje te keqe pervec se te mire,Investimet shtojne konkurencen,ulin papunesine,rrisin investimet,ulin interesat,ulin cmimet,mund te marrin kredi bujqit e tetoves me rrethine, me shpejt dhe me me leverdi,etj.Prania e nje lideri partie neper aktivitete te tilla sduhet share,ajo tregon se Aliu interesohet se cfare ndodh.Atij i duhen 5 minuta aty,ka kohe edhe per shume pune tjera ,nese ka deshire,kjo nuk e pengon te marri pjese neper mbledhje parlamenti apo qeverie.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 23-09-2008 mė 16:49
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Prania e nje lideri partie neper aktivitete te tilla sduhet share,ajo tregon se Aliu interesohet se cfare ndodh.Atij i duhen 5 minuta aty,ka kohe edhe per shume pune tjera ,nese ka deshire,kjo nuk e pengon te marri pjese neper mbledhje parlamenti apo qeverie.

Bash cektu eshte problemi, "ajo tregon se Aliu interesohet se cfare ndodh", ai interesohet per nje bank qe sesht puna atij, kurse kendej i ka lene krejt punet tjera, Pranimin e Kosoves, Deshmoret e Kombit, Ligjin per gjuhet, simbolet shteterore, projekt propozimin per Buxhetit per 2009, (mrapa cuditeni kur ministir i arsimit zvoglon buxhetin e USHT-se per 60%)... etj etj.

Pikersiht cektu eshte budallalleku i Ali Gomarit. Ka mbet ***** atij te promovoje banken.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2006
    Postime
    82
    Kur flas per Vojvoden gjithmone e kam pas fjalen per formacionin fashist te Menduh Vojvodes edhe do e kem (sa injoranta jeni).
    Sa per bankat teb tregova mire e mire ndersa kur thash Vojvoda mund ta ndaloje nomrlaisht qe e kisha fjalen per Menduhin. Do pyesesh si mundet ta ndaloj Menduh Vojvoda kete? Mundet me vjedhje me kercenime etc etc, sepse i tille eshte.
    Respekte

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Alienated une e di se e ke veshtire te kupton simboliken e kesaj pune, nuk jam kunder hapjes se bankes, por jam kunder pjessmarjes se tij. Kur ke sesion te provimeve ti z. Alienated a shkojsh neper party???!!! Caty eshte puna, Ali G ka shume "provime" pa dhene, per hapje dhe per solemnitete duhet te shkoje dikush tjeter jo ai. Ai ende asnji provim nuk e ka dhene.
    Ca simbolike t'hamamit po thua ore? Edhe une jam kunder pjesemarrjes se Ahmetit ne keto inaugurime sepse le qe jane private, por s'jane as te natyres se tij. Puna e Ahmetit (e thashe dhe me siper) eshte te plotesoje premtimet parazgjedhore.

Simbolike thote. Jack Watson qenka DUI dhe ky thote simbolike.

Sa me shume lexoj nga ti, aq me shume bindem se s'ke lidhje me asgje.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga boll mo Lexo Postimin
    Kur flas per Vojvoden gjithmone e kam pas fjalen per formacionin fashist te Menduh Vojvodes edhe do e kem (sa injoranta jeni).
    Sa per bankat teb tregova mire e mire ndersa kur thash Vojvoda mund ta ndaloje nomrlaisht qe e kisha fjalen per Menduhin. Do pyesesh si mundet ta ndaloj Menduh Vojvoda kete? Mundet me vjedhje me kercenime etc etc, sepse i tille eshte.
    Respekte

Shiqo o djalce, kemi ndryshim, kampion aktual dhe mbajtes i titulit eshte Alia, tash ai eshte Vojvoda, edhe ate cfar Vojvode, Vojvode i fort i Krusheves. Ka luftu per sovranitetit dhe integritetin e RM.

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ca simbolike t'hamamit po thua ore? Edhe une jam kunder pjesemarrjes se Ahmetit ne keto inaugurime sepse le qe jane private, por s'jane as te natyres se tij. Puna e Ahmetit (e thashe dhe me siper) eshte te plotesoje premtimet parazgjedhore.

Simbolike thote. Jack Watson qenka DUI dhe ky thote simbolike.

Sa me shume lexoj nga ti, aq me shume bindem se s'ke lidhje me asgje.

Sa me shum qe lexon nga une me shum e kupton se Shah Matt e kije. Aq sa edhe kalon ne ofendime personale dhe me detyron edhe mua te prish fjalorin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2006
    Postime
    82
    Shiqo o djalce, kemi ndryshim, kampion aktual dhe mbajtes i titulit eshte Alia, tash ai eshte Vojvoda, edhe ate cfar Vojvode, Vojvode i fort i Krusheves. Ka luftu per sovranitetit dhe integritetin e RM.
    Hallall te qofte shum besnik i qendron PDSH heheheeh

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Situata nė Kondovė, Maqedoni
    Nga Prespar_ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  3. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  4. Ali Ahmeti: Nuk jam nė opozitė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53
  5. Ahmeti: Pse i paralajmėrova maqedonasit pėr luftė tė re
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •