dhe emri pink nuk osht shqyptar![]()
po une femijes se pare ja vura emrin AGON ndersa te dytit YLION kam gabuar apo jo?
Agon - shqip - vëhet shumë këtej kah nepo une femijes se pare ja vura emrin AGON ndersa te dytit YLION kam gabuar apo jo?
Ylion - Ilioni Troja, shqip është, yll.
po po po vuan nga anafalbetizmi dhe nga mos njohja e historise te mirfilte te kombit ton.po care beht keshtu more vellezer e motra po u beeme turrli fare o burri dheut e pastaj ne sot kekrojme rrenje e dege per te shkuaren ton kur per te nesermen po mbjellim mjegullina per mos te len asnje shenje historie pse kaq mallkim te ne nuk mund ta kuptoj se pse shumica e shqiptarve jan kaq budallenj si e injorojne kaq thjeshte historin ton indetitetin ton krenarin ton kombatere si injorojne emrat e bukur ilir e pellazg pse mos ti ven emra nga keto po i ven emra te pa deshifrueshem ne shqip po tani qe mendohem me erdhi ne koke dicka dhe i gjith faji eshte se ne pergjithesi ne familjet shqiptare nuk ka edukim per atdhedashuri se ne tekstet shkollore nuk ka nje histori te mirfillte te kombit tone plus qe nuk mesohet se njerzit e pashkolluar mendojne se me nje emer koti ecet perpara po ketu nuk ka llogjik fare eeee o zoti im bekoi shqiptaret o zot hapja syt se keshtu si e kan nisur keta mbas nja 500 VJETESH historia do te na pershkruaje si nje poull mix nga te katra anet e botes dhe do te ken te drejte ashtu sic kan te drejte sot qe na mohojne historin ton te lashte e kam fjalen per pellazget per greqin antike qe nuk eshte aspak greke ashtu sic nuk eshte aspak greke gjuha e vjeter greke dhe egjith kjo ndodh per shkak se ne dim te bejm histori po nuk dim te shkruajm dhe ta kalojm ate nga brezi ne brez
Jam kunder venies se emrave te huaj...
Kur degjoj disa emra edhe pa kurrfare kuptimi, ajo nuk tolerohet...sa qe te ben te beshe vetevrasje:P
Nje here ne TCh, me nje emision rastesishte hasa me nje emer qe kurre nuk e kisha ndegjuar me pare...eshte per t'u qare...
Kishte emrin KIDAS...cfar kuptimi...dmth e trashegonte emrin e gjyshit SADIK, por nga mbrapa...
Ncncncncccc...sa trushperlare qe jemi...
Une jam absolutisht kunder emrave te huaj, emrave me kuptim skandaloz dhe emrave pa kurrfar kuptimi hiq.
Merreni me mend, njera ia kishte lene femijes se vet emrin Edlira, kjo eshte skandaloze dhe shum gjynah per ate femi/njeri.
Edlira ...... e dlira barkun ashtu siç e dlire WC-ne apo si ?
Ose keta emrat e sotem pa kurrfar kuptimi hiq ..... per nje moment nje asgjehiq i tingellon interesant atije/asaj ne vesh, dhe hopaaa ia la femijes se vet emrin ashtu.
Krijoni Kontakt