edhe une, si gjithe anetaret me siper, nuk do ta falja kurre nqs me detyronte, me bente ta tradhetoja. kurre kurre.
edhe une, si gjithe anetaret me siper, nuk do ta falja kurre nqs me detyronte, me bente ta tradhetoja. kurre kurre.
Vetem nje pyetje kam, pse cdohere thuhet keshtu prej femrave dhe pse shpeshhere, mbi te gjitha, ju prap falni!? Nje fjale te urte e kam lexu dikund ne lidhje me tradhetine, thot "Mashkulli nuk e permend mirepo edhe nuk fal (ose harron) kurse femra fal mirepo e permend gjithmone"
Jane disa gabime te cilat po ti falesh nje here,rrezikohet te behen te perhershme.Ato jane: tradhetia,dhuna,fyerja dhe mashtrimi.
"Carpe Diem"
He , cfare sdo ti falja kurre? Mund te kete shume por disa qe si fal kurre jane: tradhetia, mashtrimi dhe te loze me mua dhe ndjenjat e mia...![]()
E lumtur me familjen time 😄
Alla mos e beft gabimin se po e beni cfare do qoft sdo ja falja kurre
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
jo as un e as njeri tjeter nuk e fal tradhetin
sepse ai ose a jo qe dashuron nuk ka nevoj te te tradhtoj
e mu per kete arsye ne te gjith boten gjdo dit bahen divorce aq shum sa mundem te them nje numer ...........
tradhetia nuk falet e as nuk harrohet por me se miri asht ndarja e menihershme
dhe mundesisht pa be ndonje gjest i cili mund edhe te ta humb jeten
dasht zoti e mos ndodheshin kurr por eshte nje qje qe nuk mundet te ndalohet kurren e kurres![]()
un nuk do i falnja te dashurit t´im nese ai do takoheshe me nje femer tjeter pa ta ditur una.....dhe ai te mos ma theshte as mbas ati takimit.....
Danii♥
ne kete teme po lexoj qe 99% e antareve kane shkruar qe nuk falin tradhetine... ne kete pike me lind pyetja..atehere kush tradheton dhe me ke tradhetojne, meqe pothuajse te gjithe ne nuk e falim tradhetine dhe llogjikisht as tradhetojme...??sepse vlen ajo shprehja ne kete rast ''mos i bej tjetrit ate qe nuk do qe tjetri te beje ty'' apo jo??
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt